Launch48 in Romania la NetCamp!

Launch48 in Romania la NetCamp!

Felicitari Cristian Manafu! Asa pot incepe prezentarea a poate celui mai important eveniment online prezent si organizat in Romania de catre Manafu, prin Evensys.

In Romania anului 2009, va fi organizat in decembrie, in cadrul NetCamp, proiectul Launch48.

Ce este NetCamp?
NetCamp a fost primul eveniment din Romania care si-a propus sa exploreze noul context de business si posibilitatile de dezvoltare in noua realitate dominata de Internet. Incepand cu aceasta editie, NetCamp devine o serie de evenimente ce se desfasoara pe parcursul a trei zile, in a doua saptamana a lunii decembrie. Va fi cel mai important loc de intalnire al antreprenorilor online si al dezvoltatorilor de proiecte web.

Ce este Launch48?
Pe scurt, este un eveniment care urmareste lansarea unor aplicatii web in maximum 48 de ore. Da, vorbim de lansarea efectiva! Partea frumoasa ca totul se face in echipa, pornind de la o idee si fara a urmari finantari sau beneficii materiale. Este un strigat "Just Do It!" pentru online-ul local.

Cum se desfasoara?
Oricine poate veni cu o idee. O sa fac un eveniment complet gratuit in care orice pasionat va putea veni cu o propunere de proiect. Are 1 minut sa convinga sala ca merita facut. Dupa doua runde de votari democratice, sunt alese 3-4 proiecte, iar participantii pot alege in ce echipe vor sa lucreze pe aceste idei. Inca o data spun, nu se ofera nimic altceva decat un cadru pentru a lucra organizat pe un proiect.

(Informatii oferite de Cristian Manafu, pe blogul personal)

Pentru mai multe detalii despre ogranizare, inscriere si cum sa va implicati activ in noul eveniment, cititi aici.

Succes!