Jocul devine realitate cu laptopul ASUS G51J 3D, primul din lume cu NVIDIA 3D Vision

Jocul devine realitate cu laptopul ASUS G51J 3D, primul din lume cu NVIDIA 3D Vision

ASUS G51J 3D este primul notebook din lume cu NVIDIA® 3D Vision, capabil să reproducă efecte 3D realiste în rularea jocurilor şi a materialelor video. Noul model se adresează entuziaştilor care urmăresc experienţe de joc cât mai apropiate de realitate.


Fiind echipat cu tehnologia NVIDIA® 3D Vision™ şi livrat împreună cu o pereche de ochelari 3D activi, ASUS G51J 3D pompează adrenalină odată cu fiecare scenă redată. Pentru aceasta, laptopul se bazează pe o placă video NVIDIA® GeForce® GTX 260M cu 1GB de memorie video DDR3.

În plus, tehnologiile audio EAX şi CMSS oferă senzaţia imersiunii în acţiunea jocurilor, redând prin difuzoarele Altec Lansing® un sunet clar, cu efecte speciale deosebite. Fiind susţinut de un procesor Intel® Core™ i7 şi având un sistem de operare Windows® 7 pe 64 de biţi, ASUS G51J 3D reprezintă cea mai bună alegere a momentului pentru jucătorii împătimiţi.

Jocuri captivante: legătura dintre mediul virtual şi realitate
Laptopul ASUS G51J este echipat cu tehnologia 3D NVIDIA® 3D Vision™, oferind imagini care aproape prind viaţă în faţa privitorului.

O pereche de ochelari activi 3D Vision™ împreună cu un emiţător infraroşu cu rază lungă de acţiune permit redarea de imagini stereoscopice 3D clare, luminoase şi cu profunzime de câmp (DOP), la rezoluţie maximă şi fără nicio restricţie în privinţa unghiului de vizualizare. GPU-ul şi ecranul 3D cu rată de refresh de 120Hz vor reda fiecare scenă de două ori, transmiţând până la 60 de cadre către fiecare ochi în parte, alternativ, totalizând până la 120 de cadre pe secundă. Jucătorii vor fi transpuşi în acţiunea de pe ecran, în lumile virtuale 3D, văzute până nu demult în 2D. Până la 400 de titluri de jocuri PC sunt pregătite să ruleze imediat în mediul 3D Vision, printre acestea regăsindu-se: Resident Evil® 5, Borderlands™, World of Warcraft®: Wrath of the Lich King™, Batman®: Arkham Asylum™ şi Star Trek® D-A-C.

NVIDIA® este încântată de lansarea de către ASUS a primului notebook din lume cu 3D Vision', a declarat Phil Eisler, General Manager al diviziei 3D Vision din cadrul NVIDIA®. 'Laptopul ASUS G51J 3D stabileşte nivelul de referinţă pentru evaluarea jocurilor şi a portabilelor 3D. Felicităm compania ASUS pentru marcarea unui moment foarte important în evoluţia acestui domeniu!'

Tehnologia audio EAX Advanced HD 4.0 3D şi sunetul surround CMSS sunt complementare efectelor vizuale deosebite. EAX Advanced HD 4.0 îmbunătăţeşte ambianţa sonoră a scenelor de joc, oferind efecte audio speciale corespunzătoare, percepute în trei dimensiuni.

Poate reda până la 64 de efecte de sunet adiţionale din cadrul unei biblioteci proprii de sunete şi poate reproduce efecte audio spaţiale extrem de realiste pentru mai mult de 300 de jocuri suportate. La toate acestea se adaugă fidelitatea ridicată a difuzoarelor Altec Lansing®, prin intermediul cărora ASUS G51J 3D oferă o experienţă multimedia pe care niciun alt notebook nu ar putea să o egaleze.

O forţă de neoprit: performanţe multitasking şi de gaming
Fiind propulsat de către cel mai nou procesor Intel® Core™ i7 pentru atingerea unei forţe multitasking accesibile oriunde şi oricând, ASUS G51J 3D oferă patru core-uri dedicate, în tandem cu sistemul de operare şi cu aplicaţiile, pentru obţinerea unor performanţe de vârf.


Astfel, utilizatorii vor putea rula simultan aplicaţii multiple, bucurându-se de o calitate multimedia deosebită şi de jocuri care nu vor ridica probleme procesorului.

Pregătit să uimească: grafică senzaţională la viteze incredibile
Grafica reprezintă principalul interes al unui jucător în cazul unui laptop de gaming, iar ASUS G51J 3D a fost proiectat să întrunească şi chiar să depăşească aşteptările utilizatorului.

Inginerii ASUS au soluţionat inteligent dificultăţile legate de amplasare şi de răcire în cazul folosirii soluţiei NVIDIA® GeForce® GTX 260M pe un notebook cu diagonala de 15,6 inci. Având o capacitate de 1GB de memorie video DDR3, ASUS G51J 3D a reuşit să obţină 11000* de puncte în cadrul aplicaţiei 3DMark®06, realizând un salt uriaş înaintea celorlalte laptopuri cu diagonale de 15 şi 16 inci disponibile pe piaţă.

Comunicat de presa