Imprimanta cu Re-transfer Zebra ZXP Series 8 disponibila acum la Printcard

Imprimanta cu Re-transfer Zebra ZXP Series 8 disponibila acum la Printcard

Imprimare la calitate fotografica si viteza marita - PRINTCARD anunta sosirea pe piata din Romania a noii imprimante revolutionare cu re-transfer, Zebra ZXP Series 8. Solutia ideala atat pentru imprimarea de carduri securizate, legitimatii, carduri cadou sau carduri financiare cat si catele de proximitate sau cu cip.


Zebra ZXP Series 8 produce carduri durabile si rezistente la abraziune la o calitate fotografica si la o viteza de aproape doua ori mai mare decat la alte imprimante concurente cu re-transfer - peste 150 carduri pe ora.

Zebra ZXP Series 8 poate tipari fara probleme carduri la o calitate asemanatoare off-set pe diferite tipuri de carduri incluzandu-le si pe acelea la care suprafata de imprimare nu este perfect plana cum sunt de exemplu cardurile cu cip de contact.

Seria de imprimante ZXP este disponibila atat in varianta simpla-fata cat si dubla-fata in diferite configuratii de encodare, conectivitate sau laminare.

Compania Zebra a dezvoltat imprimanta ZXP Series 8 pentru a raspunde cerintelor tot mai mari pentru imprimantele cu re-transfer capabile sa imprime la viteze ridicate si la costuri mai scazute fara impact asupra calitatii printului.

Puteti beneficia de diferite optiuni suplimentare cum ar fi: encodare banda magnetica, combinattii de ecodare smart card sau proximitate, conectivitate USB sau Ethernet si securizare mecanica. Pe viitor se va adauga suport pentru encoderele UHF Gen 2 RFID, laminare dubla fata si conectivitate 802.11g wireless.

Comunicat de presa oferit de Gabriel Anghelus, PrintCard