Internet de la DigiTV si televiziune online & home

Internet de la DigiTV

Servicii oferite de DigiTV
Cu televiziunea digitala de la RCS & RDS poti beneficia de calitatea excelenta a sunetului si a imaginii si de oferta diversificata - peste 85 de programe de televiziune - oriunde te-ai afla: intr-un cartier la periferia orasului, intr-o cabana la munte sau intr-o localitatea in care televiziunea prin cablu nu a ajuns. Pentru ca iti oferim Digi TV Saltelit – televiziunea digitala prin satelit disponibila oriunde in Romania .

In plus, vei putea urmari ce filme si concerte doresti, cand doresti si cu cine doresti. Pentru ca RCS & RDS lanseaza serviciul Pay per View care este disponibil atat pentru clientii Digi TV Saltelit cat si pentru clientii Digi TV Cablu

Pachetele de programe DigiTV
Digi TV iti poate aduce peste 90 de modalitati de divertisment in timpul tau liber.
Ai peste 90 de programe TV online digitale din care poti alege cu usurinta emisiunile preferate: un film sau un serial, muzica, informatii calde, un meci de fotbal din LIGA 1 sau chiar un episod de desene animate impreuna cu cei mici. Iar ca sa iti fie si mai usor sa alegi emisiunile tale preferate, iti punem la dispozitie 10 pachete de programe la preturi foarte accesibile si echipamente de receptie prin satelit la cele mai bune preturi.

Pachetul popular - Cel mai nou pachet de programe pe care il poti viziona. Si nu numai atat. Este cel mai avantajos pachet de programe din Romania pe care il poti alege in acest moment. Pentru ca primesti peste 40 de programe TV digitale la numai 14 RON/luna.

Pachetul Etra II popular - Acest pachet iti aduce peste 10 programe in limba maghiara. Extra II Popular poate fi asociat numai cu Pachetul Popular si poti urmari peste 50 de posturi.

Vezi si restul pachetelor oferite in promotii DigiTV