Enterprise Concept este partener BPM International

Enterprise Concept este partener BPM International

Enterprise Concept si BPM International Consulting Ltd. au semnat un parteneriat de colaborare pentru utlizarea licentei si a software-ului MEGA (“MEGA Software and Services”).


BPM International este distribuitor oficial al MEGA in regiunea Europei de Est. Obiectivul organizatiei este de a le facilita manageriilor operationali si executivi, procesul de intelegere, de descoperire, de control si de aliniere a informatiilor la un nivel organizational.

De ce MEGA? Deoarece este recunoscut de Gartner si Forrester ca unul dintre cele mai bune uneltele din categoria BPM, EA (Enterprise Architecture) si GRC (Guvernare de Risc si Respectarea Reglementarilor).

Solutiile de consultanta pe care le va oferi Enterprise Concept, prin intermediul instrumentelor MEGA, sunt:

- Imbunatatirea procesului de afacere
- Managementul riscului operational
- Arhitectura orientata spre servicii
- Dezvoltarea sistemului IT
- Initiative in arhitectura intreprinderii
- Implementare ITIL

Acest parteneriat este valoros si din perspective dezvoltatii proiectului EC Institute, deoarece varianta educational a MEGA va putea fi predata in cadrul cursurilor de catre consultanti experimentati, care au participat in proiecte de modelare a proceselor de afacere sau in proiecte de modelare a arhitecturii organizationale.

Enterprise Concept ofera software si servicii de inalta calitate pentru a sprijini companiile in procesul de eficientizare a activitatii si de maximizare a productiei.

In acest scop, Enterprise Concept utilizeaza o gama larga de tehnologii de ultima generatie, precum Business Process Management, Business Optimization, Enterprise Backbone, Business Integration, Business Intelligence, Financial Management si Business Performance Management.

Enterprise Concept raspunde intregului spectru de necesitati actuale ale unei companii, intr-un mediu dependent de rapiditatea procesului de implementare, nivelul costului total de proprietate si performanta functionalitatilor tehnologice, precum si de gradul de fiabilitate si scalabilitate al acestora.

Pentru a putea raspunde in mod competitiv tuturor acestor necesitati, Enterprise Concept este partenerul regional al unora dintre cei mai importanti furnizori de tehnologie: TIBCO si Hyperion Solutions.

Comunicat de presa