Youmago lanseaza serviciul MyPrice

Youmago lanseaza serviciul MyPrice

Ce este youmago.ro?
Youmago.ro este un ghid de shopping, relax si entertainment unde comunitatea decide trendurile si interesele ajutata de asemenea de oferta din piata locala.


Site-ul e un concept nou la noi cu o componenta web 2.0 foarte bine definita, si in principiu se bazeaza pe activitatea utilizatorilor.

Arhitectura Youmago permite concentrarea intr-un singur portal a unor sectiuni diferite transformand astfel simpli utilizatori in potentiali cumparatori.

Este o comunitate online care foloseste uneltele care le pune site-ul la dispozitie, astfel comunitatea noastra gaseste aici informatii despre toate domeniile lor de interes si imbina utilul cu placutul. De exemplu, daca utilizatorul nostru cauta un trailer pentru un film, si gaseste informatiile despre acel film, dupa vizionarea trailerului se poate decide daca va achizitiona acest film prin intermediul uneltei care ii este disponibila.

Ce este myPrice?
Prin intermediul serviciului myPrice pe Youmago se pot compara produsele si preturile produselor de la magazinele online din Romania.

Youmago.ro nu este un magazin online din acest motiv produsele prezentante pe site nu sunt oferite spre vanzare. Misiunea noastra este de a ajuta cumparatorul in alegerea celor mai bune oferte pentru produsului dorit.

Fiecare magazin online poate intra in acest sistem pe baza unui abonament platit pe myPrice iar produsele vor fi listate pe youmago.ro

Facilitati oferite de sistemul prezentat
» Listarea produselor si preturilor pe youmago.ro
» Magazin online basic si cont de administrare
» Sistem licitatie pozitie produs
» Promovare in newsletter
» Publicitate conform pachetului de servicii
» Prezenta in sistem de afiliere
» Prezenta in Promotii

Aceasta este practic o pagina a magazinul online, aici utilizatorul isi poate exprima opinia despre acest magazin prin butoanele puse la dispozitie in coltul din partea dreapta(sus), el poate acorda puncte (stelute) catre magazinul respectiv, daca este multumit de serviciile oferite de acest magazin.

Daca iti place magazinul respectiv poti apasa pe butonul cu o inima rosie, urmand ca magazinul sa fie adaugat in profilul tau de utilizator, iar magazinul va avea 1 fan. Prin intermediul serviciului myprice puteti sa vedeti utilizatorii fideli care exprima acest factor.

Comunicat oferit de catre Zmago