Twittlink.com mentionat de reteua americana de new media TechCrunch

Twittlink.com mentionat de reteua americana de new media TechCrunch

IT Assist lanseaza serviciul Twittlink.com care devine la scurt timp dupa lansare unul din putinele proiecte romanesti promovate de prestigioasa retea americana TechCrunch.com


Ce este Twittlink.com?
Este un nou serviciu gratuit oferit de IT Assist care ofera o serie de functionalitati legate de platforma Twitter.

Twittlink.com este gandit la nivel global, suportand deja limba engleza, iar in viitorul apropiat se va extinde prin suportul pentru limba romana si alte 10 limbi de circulatie mondiala sau europeana.

Twittlink.com ofera mai multe functionalitati dintre care cele mai notabile ar fi agregatorul de Twitter, clientul de Twitter sau Butonul integrabil Retweet.

Twittlink se adreseaza unei comunitati largi, de la marele public care are posibilitatea sa citeasca topul pe categorii de informatii al celor mai importante mesaje de pe Twitter ale momentului, pana la posesorii de site-uri sau blog-uri care pot integra gratuit functionalitatile de client de Twitter sau butonul de retweet.

Tehnologia dezvoltata de IT Assist, in parteneriat cu un grup de specialisti romani, este cu adevarat inovativa, fiind bazata pe un motor de cautare lingvistica capabil sa identifice cuvinte cheie si sinonime in contextul unei fraze si sa faca o analiza semantica a textului. Pentru simplificare putem spune ca metoda de cautare si sortare pe categorii a continutului este oarecum similara cu cele folosite de motoarele de cautare gen Google. Marius Militaru, Director de Marketing si Vanzari la IT Assist declara: 'Pe baza acestui motor tehnologic dezvoltat de specialistii nostri veti vedea in curand si alte servicii unice pe piata romaneasca sau chiar la nivel mondial. IT Assist este hotarat sa-si urmeze misiunea prin punerea inaltei tehnologii in slujba dezvoltarii de valoare adaugata pentru clientii si utilizatorii serviciilor sale'.

Twittlink.com proceseaza in fiecare zi intre 10 si 30 de milioane de mesaje si linkuri ale utilizatorilor de Twitter reusind sa identifice cele mai importante subiecte si sa le sorteze dupa categoriile din care apartin.

Analizarea continutului mesajelor nu se opreste la mesajul de pe twitter, ci prin urmarirea link-urilor incluse se face o analiza completa a informatiilor publicate.

Comunicat ofertit de catre Comunicate de presa