Vodafone: Internet pe mobil cu laptop

Vodafone lanseaza o oferta speciala pentru pachetele de Internet mobil cu mini-laptop inclus

Promotional, clientii pot achizitiona orice netbook din oferta Vodafone incepand de la 99 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonament de Internet mobil.


Vodafone Romania anunta o noua oferta promotionala care aduce clientilor preturi speciale la toate modelele de netbook achizitionate impreuna cu un abonament de Internet mobil.

In cadrul promotiei, clientii Vodafone pot achizitiona trei modele de netbook – Vodafone Log’n’Go, Lenovo S10 IdeeaPad si Lenovo S10 IdeeaPad 3G – la preturi reduse, incepand de la 99 Euro (TVA inclus), impreuna cu un pachet Vodafone Unlimited Mobile Internet & Office, cu contracte incheiate pe 2 ani.

Model netbook Pret promotional Abonament Internet Trafic initial Abonament lunar
laptop mobil


- Lenovo S10 IdeeaPad 99 € Unlimited Mobile Internet 8GB 34,51 € sau & Office 7.2 Mbps
- Lenovo S10 IdeeaPad 3G 139 € Unlimited Mobile Internet 4GB 24,99 € sau & Office 7.2 Mbps
- Vodafone Log’n’Go 169 € Unlimited Mobile Internet 2GB 22,61 € & Office 7.2 Mbps
199 € Unlimited Mobile Internet 2GB 21,42 € & Office 3.6 Mbps

Traficul de date care depaseste valorile specificate pentru fiecare abonament de Internet mobil nu va fi taxat suplimentar, iar viteza corespunzatoare acestuia va fi de pana la 128 kbps.

Vodafone Log’n’Go incorporeaza tehnologia procesorului Intel Atom de 1.6 GHz si dispune de sistem de operare Windows XP Home edition.

Totodata, netbook-ul Vodafone, cu design extrem de atragator, se remarca prin caracteristici precum memorie RAM de 1 GB, harddisk de 160 GB, ecran de 10.2” si cantareste doar 1,2 kg.

Lenovo S10 este un netbook ultraportabil, usor, cu aspect elegant, echipat cu un procesor Intel Atom 1.6 Ghz, hard disk de 160 GB, ecran de 10,1’’ si 1.5 GB memorie RAM - pentru modelul IdeeaPad, respectiv 1 GB memorie RAM - pentru modelul IdeeaPad 3G, care dispune in plus de modem incorporat.

Noua oferta promotionala pentru pachetele de date mobile cu netbook inclus este disponibila in toate magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, incepand de astazi pana la 20 noiembrie 2009.


Vodafone ofera cea mai extinsa acoperire pentru serviciile mobile broadband, la viteze de pana la 7,2 Mbps, in peste 500 de localitati, reprezentand aproximativ 50% din populatia Romaniei.

Mai multe detalii despre oferta Vodafone