Kaspersky Lab România estimeaza 5% vânzari prin noul magazin online

Kaspersky Lab România estimeaza 5% vânzari prin noul magazin online

Kaspersky Lab România a lansat noua versiune a site-ului
www.kaspersky.ro, care conţine informaţii complete despre produsele destinate utilizatorilor individuali, cât şi business, precum şi o secţiune specială cu rol de educare, în care se regăsesc sfaturi privind securizarea computerului personal, a reţelei şi a mediului de lucru online.

Site-ul www.kaspersky.ro are acum un nou design, în acord cu gama de soluţii de securitate Kaspersky 2010, şi include un magazin online propriu, de unde pot fi achiziţionate produse pentru segmentele consumer şi business. De asemenea, în aceasta secţiune sunt afişate informaţii despre magazinele partenere, localizate pe hartă, pentru ca oricine din ţară să poata cumpăra soluţiile Kaspersky de la cel mai apropiat magazin.

„Schimbarea portofoliului de produse pentru utilizatorii individuali a însemnat şi lansarea unui nou site cu secţiune dedicată de magazin online, care estimăm că va genera aproximativ 5% din totalul vânzărilor în 2010", spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România & Bulgaria. „De asemenea, acordăm o atenţie specială segmentului de business prin introducerea secţiunii dedicate w.kaspersky.ro/business_products. Aceasta are o interfaţă foarte uşor de utilizat, prin care clienţii din mediul corporate pot identifica exact soluţia care se potriveşte reţelei interne", completează Cimpoeşu.

Magazinul online foloseşte platforma eCommerce dezvoltată de Avangate, divizie a GECAD ePayment International. Cu soluţia Avangate, special concepută pentru vânzări de software, clienţii Kaspersky Lab - atât din segmentul business, cât şi consumer - vor beneficia de o interfaţă de comandă securizată şi uşor de folosit, ce oferă multiple opţiuni de plată şi livrare electronică rapidă.

De asemenea, Avangate oferă clienţilor www.kaspersky.ro suport prin telefon şi email pentru probleme legate de comandă şi plată, precum şi suport online, în timp real, prin Avangate My Account. Secţiunea My Account pune la dispoziţie cumpărătorilor facilităţi complexe de tipul redescărcare licenţe şi facturi, urmărire comenzi, gestionare de plăţi recurente sau descărcarea fişierelor de instalare ale produselor software.

Totodată, platforma Avangate oferă Kaspersky Lab un modul centralizat de administrare pentru un management eficient al produselor, optimizarea şi eficientizarea paginilor de comandă şi a campaniilor promoţionale sau de cross-selling, precum şi acces la informaţii despre cumpărătorii finali şi rapoarte de vânzări în timp real.

„Ne îmbunătăţim în mod permanent platforma pentru a oferi clienţilor noştri control deplin şi flexibilitate în acţiunile lor online - prin instrumente de tracking şi testare, capabilităţi de customizare si localizare sau noi metode de plata, pentru a da câteva exemple", declară Laurenţiu Ghenciu, Director Comercial GECAD ePayment. „Scopul este să ne ajutam clienţii să optimizeze experienţa cumpărăturilor lor şi să îşi crească veniturile per total. Ne bucură faptul că ne unim eforturile alături de Kaspersky Lab, pentru a oferi cumpărătorilor de produse Kaspersky din România un serviciu la nivel internaţional şi, în acelasi timp, perfect adaptat cerinţelor pieţei
locale", a continuat Ghenciu.

Detalii despre comunicat