Download cel mai bun antivirus

Download cel mai bun antivirus
- Review Eset NOD | BitDefender | Kaspersky

Antivirus existenti pe piata
Cel mai bun antivirus la ora actuala este NOD, antivirus ca imparte prima pozitie alaturi de Bitdefender si Kaspersky. Si invers se poate formula.

Aceste programe de protectie ale sistemelor (computer-elor) reprezinta cele mai importante si cele mai bune programe antivirus care exista pe piata si sunt disponibile pentru download pe site-urile producatorilor.

Haideti impreuna sa aflam cateva detalii despre acesti pionieri ai protectiei desktop si online.

Despre BitDefender AntiVirus
BitDefender® este un pionier în domeniul soluţiilor de securitate, gata să intre în competiţie cu cele mai mari nume în domeniul tehnologiei, prin integrarea unor soluţii de securitate pe mai multe niveluri, una dintre acestea fiind deja recunoscută de revista PC World ca "#1 Best Buy" în martie 2006. Produsele BitDefender® pot fi folosite pe diverse platforme— Windows, Linux sau FreeBSD.
Website | Download (RO)

Despre NOD Antivirus
Sistemul antivirus NOD32, produs de compania ESET, furnizeaza protectie in timp real impotriva virusilor cunoscuti cat si necunoscuti, programelor spyware si alte tipuri de amenintari informatice.

NOD32 ofera cel mai performant sistem de protectie, avand un impact minim asupra resurselor de sistem, detinand cele mai multe premii Virus Bulletin 100% decat oricare alt produs similar. NOD32 nu reprezinta un simplu antivirus ci un sistem unitar ce protejeaza impotriva virusilor, programelor spyware, adware troienilor, viermilor informatici si atacurilor de tip phishing.

Cu ajutorul tehnologiei incorporate ThreatSense, peste 93% din atacuri sunt blocate, chiar inainte sa fie lansate. Motorul optimizat furnizeaza cea mai buna detectie, cea mai rapida performanta si inregistreaza cel mai redus impact asupra resurselor de sistem. NOD32 este flexibil si usor de configurat, oferind protectie pentru sistemele de operare Windows, Linux, Novell
Website | Download (EN)

Despre Kaspersky AntiVirus
Kaspersky Anti-Virus 2010, nucleul sistemului de securitate al PC-ului tău, asigură protecție împotriva unei game largi de amenințări informatice si îți pune la dispoziție instrumentele de bază necesare pentru protecția PC-ului tău.

Pentru a putea beneficia de o protecţie completă, se recomandă utilizarea Kaspersky Anti-Virus împreună cu un paravan de protecţie la alegere.
Website | Download (RO)

Informatii supliementare
Aceste trei programe antivirus nu pot fi folosite impreuna pe aceeasi statie de lucru. Pentru a avea eficienta va recomandam sa folositi doar unul dintre cele mai bune programe antivirus descrise aici, si existente pe piata.

Pentru a downloada unul dintre aceste programe antivirus, va invitam sa accesati link-urile de download aflate sub descrierea fiecarui produs.

Antivirusi gratis disponibili pentru download
Am sa va pun la dispozitie o lista cu Top 10 antivirusi care ofera o versiune disponibila pentru download insa care este oferita gratuit fara o licenta activa.

1. Avira Anti-Vir Personal
2. AVG Anti-Virus Free Edition
3. avast! Home Antivirus
4. BitDefender Free Anti Virus Edition
5. ClamWin Anti-Virus
6. Comodo Anti-Virus
7. DriveSentry Anti-Virus and Anti-Spyware
8. PCTools Antivirus : with PC Tools AntiVirus Free Edition
9. Blink Personal
10. Rising Antivirus

Protejati-va computerul si datele personale.