Event: Load 09 – Linux Open Alternative Days

Event: Load 09 – Linux Open Alternative Days

Evenimentul Load 09 este dedicat soluţiilor de afaceri bazate pe Linux va avea loc la Athénée Palace Hilton in Bucureşti şi va reuni cei mai importanţi furnizori de servicii şi echipamente IT precum şi reprezentanţi ai comunităţilor de dezvoltatori Open Source.


LOAD 2009 este un eveniment dedicat Linux şi tehnologiilor Open Source având ca public ţintă oamenii de afaceri din toate domeniile, utilizatori ai sistemelor Open Source şi susţinătorii acestei filosofii.

Filosofia Open Source este bazată pe colaborare.
Cel mai bun mijloc de a pune în practică acest crez este la evenimentul LOAD 2009, unde se pot dezvolta parteneriate cu cei prezenţi din mediul de afaceri.


Cei mai buni specialişti vor fi prezenţi pentru a prezenta noile tehnologii bazate pe Linux, soluţii create special pentru mediul de afaceri, pentru a ajuta la reducerea costurilor şi la eficientizarea din toate punctele de vedere a procesului de afaceri.

Programul evenimentului Load 09 este structurat pentru o abordare din mai multe perspective a ceea ce înseamnă open source, astfel încât specialiştii din domeniu vor expune soluţii şi motivaţii pentru adoptarea soluţiilor open source, pretabile în diverse domenii de activitate, de la industrie la agricultură, de la media la servicii medicale sau financiare, educaţie şi administraţie.

Invitatii la evenimentul Load:
Participarea la eveniment Load 09 se face pe baza de invitatie sau inscriere.
Costul unei inscrieri este de 29 Euro+TVA (curs BNR din ziua platii)

Despre evenimentul Load 2009:
Load 09 este un eveniment dedicat Linux şi tehnologiilor Open Source având ca public ţintă oamenii de afaceri din toate domeniile, utilizatori ai sistemelor Open Source şi susţinătorii acestei filosofii.

Sursa: Comunicate de presa