Cat si cum poti sa castigi online din blog?

Cat poti sa castigi online din blog?

O intrebare pe care cu totii ne-o pune este "cam cat se poate castiga intr-o luna de zile" din contractele de publicitate efectuate sau prin intermediul diferitelor agentii de publicitate (advertiser / publisher).


Valoarea castigurilor in online poate varia intre 0 dolari si cateva mii de dolari, sume castigate in functie de tipul site-ului, tipul de publicitate, contractele efectuate si numarul de advertiseri si campanii inscrise in website.

Castigurile pot intra in posesia publish-erului fie in timp real, fie dupa o pauza de maxim 45 de zile lucratoare, termeni stabiliti contractual - in fucntie de politicile de plata ale advertiserului, politici pe care le aproba publisherul in cazul aplicarii in campanie.

De altfel in functie de tipul reclamelor promovate, poate varia si castigul. Castigurile mari provin din reclamele Cost per Click si campanii publicitare platite de catre furnizor.

Campaniile Cost per Action si Cost per Mille (plata pentru 1000 de impresii / afisari) nu aduc pentru Romania cel putin castiguri consistente din online.

Dupa cum am spus conteaza numarul de vizitatori, cu cat traficul este mai mare si castigurile sunt mai mari - influentandu-se in ambele parti.'

Companii mari investesc in website-uri profesionale, bloguri puternice traficate ce ofera continut important si corect argumentat.

Pentru a face mai multi bani online, acesati paginile destinate metodelor de monetizare online puse la dispotie in acest blog, folosind bannerele de acces.

Succes si spor la bani!