Cel mai bun advertiser - Adbrite alternativa online Google Adsense (CPC, CPM, Interstitiale)

Cel mai bun mod de a face bani - Adbrite alternativa online Google Adsense

Castiga bani online
Cea mai buna alternativa la Google Adsense este The Internet's Ad Marketplace - Adbrite.


Prin intermediul acestuia puteti castiga sume foarte mari in USD, insa dar dupa o perioada de trei luni de zile. In acest timp, puteti monetiza zona cu o reclama auxiliara folosita ca reclama backup de la Adbrite.

Sistemul Adbrite prelucreaza si interpreteaza website-urile sau blogurile apoi dupa doua, trei luni de analiza reclamele default monetizate online (CPC, CPM, Interstitiale) apar in locul reclamelor backup incarcate de voi.

Adbrite, ofera patru tipuri de reclame prin care puteti astfel, dupa tipul de website, sa castigati bani online:
- Reclame text
- Reclame imagine
- Reclame link-uri evidentiate
- Reclame interstitiale

Acestea sunt platite, dupa dorinta advertiserului in sistem CPC, CPM, si Interstitiale (CPM) - in fuctie de pozitionare, calitatea traficului, numarul de clickuri si targetarea definita.

AdBrite ofera utilizatorului posibilitatea sa castige bani sau sa investeasca pentru a face publicitate online, promovandu-si afacerea sau website-ul cu banii castigati online din blog din sectiunea de Publisher, accesand sectiunea For Advertisers.

Dashboard-ul este rapid si intuitiv construit. Se afiseaza raportele pe luni, castiguri medii, castiguri curente, pe date si istoric de castiguri. In cadrul acestui panou de control se pot urmari toate castigurile, calculate la cent.

Se pot contrui zone definite, target-ate pe diferite site-uri.
Se stabilesc preturi concurentiale pentru reclamele backup.

Pentru a avea castiguri bune in Adbrite, va recomand sa activati sectiunea link-urilor inteligente alaturi de sectiunea reclame imagine si text.

Insterstialele aduc castiguri triple in comparatie cu cele amintite anterior, insa exista riscul ca vizitatorii fideli sa fie pierduti, caci sunt enervante si inutile.

Puteti sa-l folositi cu incredere, caci platile sunt corecte, prin cec bancar care se poate ridica la orice sucursala BCR cu un comision mic.

Succes si spor la bani cu Adbrite!