Atac online adresat Bancii Transilvania

Atac online adresat Bancii Transilvania

In cazul in care primiti un asffel de mesaj in casuta Dumnevoastra postala, va rugam nu accesati si nu divulgati datele persoanale, datele de contact si conturile bancare. Codul PIN nu trebuie dezvaluit niciodata.

In cazul receptiei acestui email, stergeti-l imediat din inbox.

Vineri 09.10.09, SC Banca Transilvania SA a inceput un parteneriat cu Microsoft in vederea imbunatatirii securitatii aplicatiei BT24 Online Banking. Am introdus astfel certificatele de autentificare Microsoft SSL ce folosesc tehnologia de codare a datelor pe 256 biti, aceasta tehnologie fiind recunoscuta pe plan international ca cea mai buna metoda de securizare a datelor bancare. Ne dorim ca atat dumneavoastra, cat si ceilalti utilizatori ai serviciului BT24 Online Banking sa beneficiati de noua semnatura digitala, deoarece din data de 14.10.09 accesul in aplicatie nu va mai fi permis folosind vechile metode de autentificare. Pentru a emite noul certificat Microsoft SSL va rugam urmati urmatorii pasi :

Cerere certificat Microsoft SSL 256 biti (de la ip-ul 81.196.166.247)

BT24 este solutia de Internet Banking a Bancii Transilvania. BT24 asigura acces rapid si sigur, prin intermediul Internetului, la conturile proprii, oferind in acelasi timp si posibilitatea de a realiza o gama vasta de operatiuni bancare. Serviciul este disponibil 24 de ore din 24, putand fi accesat de oriunde de pe glob, de pe orice computer conectat la Internet.

Va multumim !Banca Transilvania | Copyright 2008 Toate drepturile rezervate.