Serviciu gratuit de analiza a popularitatii unui site sau blog

Serviciu gratuit de analiza a popularitatii unui site sau blog

Furnizorul de servicii IT, IT Assist, iti ofera un serviciu public, complet gratuit prin care poti sa verifici popularitatea unui site pe Internet sau sa compari 2 site-uri intre ele.

Fie ca este vorba de un blog sau site-ul unei companii tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri pe www.sitemon.ro si sa introduci adresa site-ului pe care vrei sa-l verifici. In doar cateva secunde, serviciul oferit de IT Assist iti va furniza o statistica relevanta asupra pozitiei si popularitatii site-ului ales sau o comparative intre doua site-uri.

Datorita usurintei in utilizare se adreseaza atat cunoscatorilor in instrumente de masurare popularitate online cat si nespecialistilor care vor sa afle mai multe informatii despre site-urile lor preferate.

Mircea MITU, Directorul Tehnic IT Assist declara entuziast: “www.sitemon.ro este doar inceputul. In urmatoarele 12 luni IT Assist va lansa o serie de servicii gratuite urmand aceeasi filosofie a utilitatii, simplitatii si a accesului liber, fara taxe sau formulare de inscriere.”

Cel mai mare avantaj al utilizarii www.sitemon.ro este acela ca integreaza rezultatele a mai multe instrumente de analiza online si iti da posibilitatea sa compari rapid popularitatea a 2 site-uri sau bloguri concurente.

“In Romania sunt peste 50.000 de blog-uri si multe milioane de site-uri iar cei care le viziteaza sau administreaza se pot informa rapid si simplu care este popularitatea lor.”

conchide Dl. Mitu.

“Fiind o companie dedicata tehnologiei informatiei intelegem sa ne asumam un rol activ in zona de educare si informare a publicului din Romania”

spune Marius Militaru, Director Marketing si Vanzari la IT Assist.

“Pe langa aceste servicii publice gratuite avem in vedere derularea a numeroase programe educationale si informative: conferinte, seminarii, articole dar si parteneriate cu institutii de informare si de resurse umane. Mai mult, o companie in dezvoltare sau care are nevoie de consiliere IT, poate apela cu incredere la specialistii nostrii pentru o auditare gratuita a nevoilor de infrastructura IT.”

a continuat Dl Militaru.

Verifica site-ul aici

Comunicat de presa