Ghidul SOCIAL MEDIA PENTRU AFACERI. 40 metode de promovare folosind retelele sociale

Ghidul SOCIAL MEDIA PENTRU AFACERI. 40 metode de promovare folosind retelele sociale

Biz a lansat in cadrul proiectului PowerCamp, Ghidul Social Media pentru Afaceri. Descopera in acest dosar 40 de metode prin care se pot promova afacerile folosind servicii precum platformele de blogging, Facebook, MySpace, Twitter, YouTube.


Doua treimi dintre utilizatorii de internet din lume viziteaza retelele sociale, activitate care depaseste emailul in topul activitatilor desfasurate online. Pentru business, aceasta inseamna regandirea radicala a modului in care folosesc internetul pentru a promova servicii / produse si pentru a-si consolida brandul.

Dar care sunt cele mai bune metode de a folosi Social Media pentru business?
Dosarul Social Media pentru Afaceri.

40 de Metode prin care sa folosesti Social Media pentru promovarea afacerii poate fi descarcat gratuit de pe site-ul www.powercamp.ro si include:

• 5 pasi esentiali ai Social Media
• Platformele cheie in Social Media si cum pot fi folosite pentru promovare
• 5 Secrete pentru a creste traficul pe blogul tau
• 10 Secrete ale promovarii prin Twitter
• Cum folosesti YouTube in sprijinul afacerii tale. 4 metode simple pentru efecte maxime.
• Facebook for Business. 10 tips&tricks.
• 8 pasi cheie prin care folosesti resursele LinkedIn in afaceri.
• Reguli de baza in lumea Social Media. Ce spun strategii Social Media din Romania?

Tot in site-ul www.powercamp.ro, Alex Visa, Managing Director al HyperActive prezinta pasii de baza pentru cresterea vanzarilor cu o investitie coerenta in online. Cum arata planul de marketing in 2010, un an la fel de incert ca si sfarsitul crizei? Cum investesti in online pentru a avea un ROI fara probabilitati?

Alex prezinta in video –ul exclusiv pentru PowerCamp “Cum sa iti cresti vanzarile cu o investitie coerenta in online. 3 elemente cheie” modul in care campaniile cross media si cross platform, cei 3E si investitiile coerente in online pot aduce o crestere reala. Video-ul este disponibil gratuit pe www.powercamp.ro.

Un alt material exclusiv PowerCamp prezinta cum se pot genera idei inovatoare intr-un mediu ostil de business. In contextul unui mediu tot mai competitiv, solutia cresterii este sa transformi restrictionarile in oportunitati.


Exista vreo formula a creativitatii, nu foarte complicata, care aplicata CHIAR sa genereze idei inovatoare si solutii noi la probleme tot mai complicate? Madalina Sava, trainer Ascendis prezinta un video cu “3 pasi cheie ai creativitatii in business. De la mediul ostil la generarea de idei” Video-ul este disponibil gratuit pe www.powercamp.ro

PowerCamp este un eveniment de doua zile organizat de revista Biz in doua module care se desfasoara in paralel: CAREER STREAM si BUSINESS STREAM. Sunt doua evenimente intr-unul singur care se potenteaza unul pe celalalt prin valoarea adaugata de networking. PowerCamp este si inceputul unui program intensiv de e-learning prin 4 serii de traininguri online ce se desfasoara in octombrie si noiembrie, pe care participantii la eveniment le primesc GRATUIT.


Comunicat de presa