Cum deblochezi un telefon codat pe Vodafone

Cum deblochezi un telefon mobil codat pe Vodafone

In cazul in care sunteti posesori de telefoane mobile codate (blocate) in reteau Vodafone, acum aveti la dispozitie urmatoarea procedura pentru deblocarea unui astfel de terminal - urmand termenii si conditiile impuse de catre Vodafone Asistenta:

Deblocarea sistemelor în reţea
- In perioada de pana la 12, respectiv 24 luni de la achizitionarea de catre client (perioada contractuala) deblocarea terminalului se poate efectua in service-ul autorizat Vodafone, sau prin cod deblocare, contra taxei de 50 Euro (TVA inclus).

- Dupa 12, respectiv 24 luni de la achizitionare (dupa terminarea perioadei contractuale) deblocarea terminalului se poate efectua in service-ul autorizat sau prin cod deblocare, contra taxei de 10 Euro (TVA inclus).

- Deblocarea terminalelor achizitionate impreuna cu cartela Vodafone se poate efectua in service-ul autorizat sau prin cod deblocare, contra taxei de 10 Euro inclusiv TVA.

- Deblocarea terminalelor achizitionate independent de serviciile de comunicatii Vodafone va fi efectuata gratuit, fara achitarea de catre client a vreunei taxe de deblocare

- Deblocarea va fi solicitata in scris de catre client la magazinele Vodafone Romania. Clientul va prezenta un document justificativ care sa ateste faptul ca terminalul pentru care se solicita deblocarea a fost achizitionat de la Vodafone Romania (de ex. Factura achizitie terminal).Obligativitatea stabilirii eligibilitatii clientului pentru deblocarea terminalelor din reteaua Vodafone revine magazinului unde s-a inregistrat solicitarea.

- Deblocarea terminalului se va efectua in maxim 15 zile lucratoare de la solicitarea clientului.

- Deblocarea va fi oferita pe durata medie de utilizare a terminalului mentionata in certificatul de garantie. Ulterior, deblocarea va fi oferita in masura in care exista resurse tehnice disponibile de deblocare.

- Serviciile Vodafone sunt accesibile prin utilizarea unor echipamente terminale de comunicatii compatibile GSM/UMTS. Anumite echipamente comercializate de Vodafone sunt codate sa functioneze exclusiv in reteaua Vodafone, caracteristica adusa la cunostinta clientului la momentul achizitiei echipamentului. La cererea clientului, Vodafone ofera serviciul de deblocare a terminalului.

Informatii oferite de catre Vodafone Asistenta