Cum poti folosi Social Media pentru Personal Branding?

Cum poti folosi Social Media pentru Personal Branding?

Miercuri, 26 august, ora 16:00 va avea loc primul teleseminar cu tema Social Media un moft sau o necessitate? Seminarul face parte dintr-un program mai amplu ce cuprinde inca trei teleseminarii si un bootcamp organizat la inceputul lunii octombrie.


Urmatoarele teleseminarii vor avea loc pe 2 septembrie, 9 septembrie si 16 septembrie si beneficiaza de prezenta unor invitati de marca, specialisti si utilizatori ai Social Media. Sandra de Freitas, TechCoach, Gerard O’ Donovan, CEO Noble Manhattan, Ioan Nicut, Business & Life Coach, Inspired Achievement, Rares Manolescu, Trainer Human Invest sunt printre cei care au acceptat sa sprijine acest proiect.

Ce este Social Media, la ce ne foloseste sa fim prezenti in aceste medii si cat de important este, cum pot, practic, sa devin prezent in aceste medii, care este deschiderea pe care mi-o ofera Social Media, sunt numai o parte a intrebarilor pe care le vom dezbate in aceste teleseminarii.

Fie ca esti parte a unei organizatii, fie ca esti antreprenor, ai un brand de promovat – brandul personal. E bine sau nu, sa stie lumea cine esti si sa nu te identifice cu organizatia din care faci parte sau sa nu te identifice cu nimic?

“Brandul care are cel mai mare impact asupra vietii tale esti “TU”. Social Media te ajuta sa insemni ceva pentru altii.” Bryan Eisenberg, autor al “Waiting For Your Cat to Bark”

Usurinta cu care putem face primii pasi in construirea brandului personal poate fi sustinuta de catre un grup sau comunitate formata ad-hoc avand insa un tel comun, sa fie recunoscuti ,autentitici si cautati de catre clienti si colegi cu prioritate.

Succes!