Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriYahoo! schimba design-ul interfetei web

Yahoo! schimba design-ul interfetei web

Pentru prima data din 2006 incoace, Yahoo! isi va schimba designul homepage-ului. Vom avea la dispozitie o interfata mult imbunatatita, gandita pentru a veni in ajutorul vizitatorilor, dar si pentru a genera venituri mai mari.


O versiune test a viitoarei pagini va fi lansata in Statele Unite ale Americii, si va deveni disponibila apoi si in Franta, India si Marea Britanie pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Versiunea finala va fi gata in aceasta toamna.

O noutate va fi sectiunea My Favorites, care va facilita accesul utilizatorilor la paginile web favorite, precum Twitter, Facebook sau BBC News. Suplimentar, la pozitionarea cursorului mouse-ului peste unul din aceste link-uri, se va deschide un preview al paginii, in care se va afisa o imagine a site-ului in timp real. Bineinteles ca vor exista mai multe anunturi publicitare, o sursa de venituri suplimentare pentru Yahoo!.

Continua

Un comentariu: Leave Your Comments

  1. Oricat de mult ar desena si redesena la interfata, din punct de vedere al utilizarii si al usurintei in navigare, Yahoo nu va bate Google niciodata.

    RăspundețiȘtergere

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine