Site-ul premierului bulgar a fost atacat de hackeri

Site-ul premierului bulgar a fost atacat de hackeri

Site-ul oficial al premierului bulgar, Serghei Stanisev, a fost atacat miercuri de hackeri, care i-au lasat acestuia un mesaj in care il criticadur, relateaza publicatia Sofia Echo in editia electronica.

Titlul paginii principale a fost modificat in "pagina oficial sparta", iar continutul a fost inlocuit cu textul "acest site a fost spart de mai multi cetateni bulgari FURIOSI, dar normali".

"Trebuie sa fiti extrem de prost si incompetent daca va imaginati ca puteti pacali pe cineva in afara de cei mai putin educati. Acesta este electoratul dumneavoastra? (...) Ne-am saturat sa vedem cum jefuiti Bulgaria sub ochii nostri, cum distrugeti resursele naturale si reputatia noastra ca natiune"

... scrie pe site-ul premierului.

"Dizgratie este un cuvant prea slab pentru actiunile dumneavoastra", continua mesajul adaugand: "P.S: nu suntem «hackeri platiti» si nu facem asta in numele unui partid politic, pur si simplu nu ne place de DUMNEAVOASTRA!".


Autorii adauga de asemenea: "Noi si oameni ca noi sunt viitorul Bulgariei, ne rupem spinarile muncind si suportam mizeria din cauza incompententei dumneavoastra! Levski si Botev nu si-au dat viata pentru ca voi sa va umpleti buzunarele".

Sursa: Mediafax & Infoportal