International Business Promotion (IBP) a lansat Profile Financiare de Companie

International Business Promotion (IBP) a lansat Profile Financiare de Companie

International Business Promotion (IBP) a lansat Profile Financiare de Companie, o nouă secțiune a portalului de afaceri www.doingbusiness.ro, înglobând informații despre peste 600.000 de companii active în România, analize sectoriale și clasamente de companii.


Profile Financiare de Companie este un instrument util pentru activitatea de afaceri, oferind detalii cu privire la indicatorii financiari, profitabilitatea și stabilitatea companiilor, și evoluția acestora în comparație cu media industriei.

„Profile Financiare de Companie poate fi folosit atât ca sursă de informare cu privire la companiile prezente pe piața românească, cât și ca instrument de lucru pentru managementul companiilor interesate de o colaborare cu companiile prezentate, pentru departamentele de research, business development, marketing și vânzări, sau pentru investitori străini interesați de potențiali parteneri de afaceri,” a declarat Diana Dumitrașcu, director executiv IBP.

Pentru o mai bună cunoaștere a sectoarelor economice și a situației unei companii pe piața locală, utilizatorii pot accesa:

- clasamente de companii în funcție de cifra de afaceri, profit, număr de angajați și valoarea activelor;
- analize sectoriale pentru toate domeniile economice;
- se pot realiza comparații între companii în funcție de indicatorii din bilanț, profit și pierdere;
- profilul unei companii poate fi căutat după numele companiei, locație, cifră de afaceri, profit sau număr de angajați;
- istoricul financiar al companiilor între 1999-2007.

Profile Fianciare de Companie este disponibil atât în limba română, cât și în limba engleză. Accesul la toate informațiile este gratuit.

Comunicat de presa