Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriHeat Advertising si Knorr

Heat Advertising si Knorr

Heat Advertising a marcat o nouă etapă a colaborării de succes cu Unilever South Central Europe, prin implementarea, la nivel naţional, a campaniei de sampling „Knorr Magia Aromelor”.


În perioada 29 mai - 27 iunie 2009, nu mai puţin de 190.000 de românce, femei moderne, cu spirit inovativ si dinamice, au primit, din partea Knorr, mostre din condimentul universal Knorr Magia Aromelor si câte un carneţel de cumpărături

Astfel, fie că s-au întâlnit cu reprezentantele Knorr în hipermarketuri sau zone aglomerate, precum intersecţii sau staţii de autobuz, doamnele şi domnişoarele au primit cadou, pentru a-l experimenta acasă, condimentul care deţine cea mai bună reţetă din piaţă, cu două variante de gust: 12 legume sau gust de găină.

Knorr este cel mai mare brand al Unilever la nivel global, fiind prezent în peste 187 de ţări.

Heat Advertising a dezvoltat proiecte pentru clienţi precum Unilever South Central Europe, Brau Union, Eximbank România, Porsche România, L’Oreal România, Beiersdorf România, LeasePlan România, Ursus Breweries, Topway Industries, Whirlpool România, SSL România (Durex, Scholl) sau JTI România, pentru a aminti doar o parte dintre companiile care au beneficiat de serviciile de comunicare oferite de echipă profesionala!

Comunicat de presa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine