Castiga bani rapid cu blogul tau - Linkuri

Castiga bani rapid cu blogul tau

Am sa va prezint o solutie rapida de monetizare blog / website care aduce venituri garantate indiferent de locatie, trafic, numar de vizitatori, continut si nisa blogului respectiv.


Dupa cum ati observat in cadrul acestui blog, anumite cuvinte cheie din text sunt transformate automat intr-un link care efectueaza o redirectionare. De fiecare data cand un utilizator face click pe link-ul respeciv dumneavoastr primiti o suma de bani considerabila, deloc neglijabila.

Daca ati mai incercat si alte tipuri de monetizari de gen, ca si Kontera, AdBrite sau alte link-uri inteligente veti consta ca acest advertiser pe care vi-l propun aduce venituri duble sau triple.

Plata se efectueaza catre contul de PayPal, la atingerea sumei de 100 de dolari, suma atinsa in maxim o luna de zile datorita numarul mare de clickuri si interactivitatii.
Contul este updata-at ok, statisticele functioneza bine iar inregistrarea este foarte simpla. Update-ul statistic se efectueaza la ora 16:00 dupa amiaza pentru ziua anterioara.

Va recomand sa-l folositi, veti castiga bani pe net rapid, fara probleme.
Dupa cum veti si eu il folosesc si sunt multumit!

Il incercati ? Pentru a incepe sa castigati bani inregistrati-va!
Succes