PRIME Romania: "PR²: PR pentru PR"

Event: PRIME Romania: "PR²: PR pentru PR"

Despre Prime Romania
PRIME Romania reprezinta filiala romana a Asociatiei Studentilor la Relatii Publice si Comunicare din Europa, prezenta in peste 10 tari, cu peste 200 de membri. Valorile PRIME se regasesc in valorile comunicarii: profesionalism, initiativa, motivare, deschidere si creativitate.

PRIME Romania poseda o experienta de peste 7 ani in crearea viitorilor specialisti in Comunicare si Relatii Publice, deruland proiecte dedicate studentilor si facilitand accesul acestora pe piata specializata.


Despre eveniment
PRIME Romania va invita la cea de-a saptesprezecea editie PR Tea, cu tema “PR²: PR pentru PR”. Evenimentul, adresat atat studentilor, cat si celor interesati de domeniul Relatiilor Publice, va avea loc marti, 30 iunie 2009, ora 19.00, la sub_Carturesti (Str. Arthur Verona, nr. 13).

Invitatii acestei editii: Larisa Petrini (PR Director, Saatchi & Saatchi) si Anca Rancea (PR Manager, Leo Burnett Group) vor intra in dialog cu participantii pentru a discuta despre ce inseamna promovarea unei agentii de relatii publice.

Pentru a participa la eveniment va puteti inscrie la adresa prtea_inscrieri@yahoo.com pana la data de 30 iunie, ora 18:00. Pentru mai multe informatii despre PR Tea, vizitati blogul www.prtea.wordpress.com.

Succes!