Castiga bani cu AdTrade (Sistem de afiliati)

Castiga bani cu AdTrade (Sistem de afiliati)

Cum functioneaza si ce facilitati ofera AdTrade
Pentru a putea incepe sa castigati comisioane, mai intai trebuie sa gasiti si sa selectati una sau mai multe campanii pe care sa le promovati pe site-urile dumneavoastra.

Pentru a gasi o campanie, selectati "Campanii" din meniu principal; va fi afisata o lista cu toate campaniile disponibile momentan.

Sunt 3 tipuri principale de campanii:

Cost-per-action (CPA): Cu campaniile CPA castigati un comision fix, in functie de campanie, de fiecare data cand un vizitator indeplineste actiunea dorita de advertiser (ex. completarea unui formular de inscriere, download-ul unui software).

Cost-per-sale (CPS): Campaniile CPS sunt foarte similare cu campaniile CPA, doar ca actiunea reprezinta vanzarea unui produs. Comisionul pentru aceste campanii poate fi fix sau procentual.

Cost-per-click (CPC): Sunteti platit pentru fiecare click pe care un vizitator il face pe reclamele oferite de advertiseri.


Pentru a incepe sa castigati bani trebuie doar sa va inregistrati in AdTrade, procedura fiind una rapida si simpla!

Aveti posibilitatea sa castigati sute de RONi in acest sistem datorita advertiserilor implicati! Acest sistem este unul romanesc, simplu, gratuit si prin intermediul acestuia se pot castiga bani online rapid.

Succes si spor la bani!