Castiga bani: Cea mai buna metoda de facut bani online (Aukro Afilieri)

Castiga bani: Cea mai buna metoda de facut bani online
-- Cum sa castigi bani online cu Aukro

Am sa va prezint cel mai bun sistem de afilieri roman prin intermediul caruia se pt castiga bani online rapid si fara prea mult efort.


Cum functioneaza Programul Afilieri?
Programul Aukro permite tuturor sa promoveze Aukro prin plasarea unui anunt (banner, panou de cautare sau link) pe site-ul lui/ei.

Cand un vizitator da click pe banner sau foloseste panoul de cautare si apoi se inregistreaza pe Aukro, el devine Afiliat. Veti primi 10 RON pentru fiecare utilizator inregistrat (afiliat) care si-a activat complet contul.

Daca un vizitator da click pe banner/link sau foloseste motorul de cautare din panoul special si apoi se inregistreaza pe Aukro activandu-si complet contul, Partenerul este recompensat in lei.


Participarea la Program Aukro Afilieri este complet gratuita! – Aukro este cel care plateste pentru utilizatorii recomandati.

Formatele grafice pentru publicitate
Aukro Afiliati ofera peste 100 de fortame grafice deosebite de promovare, alaturi de codurile script. Incarcarea formatelor dureaza maxim 1 secunda.


Cum sa te inscri in Aukro
Pentru a te inscrie in Aukro apasa pe butonul de inscriere pe care il gasesti in pagina principala.

1. Completeaza formularul online.
2. Verifica email-ul de confirmare. (Apasa pe link-ul pe care l-ai primit in email. Citeste regulile din Regulament Aukro – deoarece dupa ce ai apasat accept inseamna ca esti de acord cu ele)
3. Alege numele de utilizator si parola.


Cum functioneaza Aukro?
Daca o persoana care viziteaza o pagina apasa link-ul/banner-ul sau foloseste formularul de cautare plasat intr-un panou special si apoi se inregistreaza pe Aukro si isi activeaza contul, Partenerul primeste o renumeratie de 10 RON. Partenerul primeste renumeratia in procent de 30% din platile facute de Vanzatorul recomandat timp de 12 luni de la intregistrare.


Participarea la Programul Afilieri este gratis
Bilantul contului poate fi verificat in fiecare zi si banii castigati pot fi transferati in contul Aukro ca o plata in avans (cu 20% bonus) sau retrasi in numerar (cand bilantul depaseste 100 RON).


Folositi acest link pentru inregistrare in Aukro