Black Friday la eMAG, Flanco, Libris! Ghid de supravietuire - vezi reduceri Black Friday 2015

Black Friday la eMAG, Flanco, Libris! Ghid de supravietuire - vezi reduceri Black Friday 2015 (BF 2015)



BLACK FRIDAY este o sarbatoare americana care a reusit sa se impuna pe majoritatea pietelor din lume.

Black Friday 2015 are loc în România în data de 20-21 Noiembrie 2015 (şi în weekendul ce urmează acestei Vineri), însă unele magazine vor alege să ofere reduceri în perioada 24 - 29 Noiembrie, iar altele vor oferi diverse promoţii şi reduceri în intervalul 16-22 Noiembrie, cu o săptămână mai devreme, cum s-a intamplat și în anii anteriori.

Sub aspectul reducerilor de black friday la diverse produse, retailerii eMAG, Flanco dar si Libris reusesc sa atraga foarte multi potentiali clienti ce sunt dispusi sa cheltuie sume mari de bani pentru laptop-uri, televizoare, monitoare, masini de spalat rufe si vase, tablete, telefoane mobile sau chiar console video.

Cand incepe black friday 2015 la emag


Incepe perioada de foc a cadourilor, toti cautam idei de cadouri pentru sarbatori. Black Friday 2015 este primul as din maneca cand ne pregatim sa cumparam online. Simtim cum gandurile despre cadouri, pentru persoanele dragi noua ne cuprind si incepem sa ne gandim ce cadouri oferim si ce idei de cadouri avem. Black Friday 2015 este o oportunitate ideala pentru a cumpara online sau offline cadouri pentru prieteni, familiei si apropiati. Black Friday in acest an incepe in 20 Noiembrie, startul il da cel mai mare retaier online, eMAG. Raspunsul la intrebarea Cand incepe black friday 2015 la emag il avem deja, incepe in 20 Noiembrie 2015 dis-de-dimineata la ora 7:00 poate chiar mai repede la 6:30.

Cand incepe black friday 2015 la emag


De ce este foarte important sa stim cand incepe black friday pe eMAG ? Pentru ca ofertele si reducerile online pe site-ul eMAG de Black Friday sunt foarte atractive, preturile sunt reduse puternic iar miile de produse comercializate au reduceri de foc. 


Vineri incepe nebunia, cu eMAG in prim plan. La ora 7:00 in 20 Noiembrie 2015. In unele magazine online la miezul noptii, in altele la 7 sau 8 dimineata. Am pregatit cateva sfaturi utile, in cadrul acestui mic ghid de supravietuire.

Magazinul eMAG de Black Friday a facut publice mai multe informatii, in cadrul a doua meeting-uri, una cu bloggerii importanti din lumea online si una cu presa. Iata ce informatii s-au oferit:

  • Incepe pe 20 noiembrie, “dis de dimineata”.
  • eMAG va oferi in cadrul celui mai mare eveniment de shopping online reduceri in valoare totala de peste 100 de milioane de lei. 650.000 de produse vor fi incluse în cea mai diversificată ofertă de la primul Black Friday din România: televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, produse de îngrijire personală și cosmetice, produse pentru casă şi grădină, cărţi, articole sportive, produse pentru copii, produse pentru mașină
  • Media reducerii este de 35%. Vor fi 17.000 de televizoare, 60.000 de telefoane, 15.000 de laptop-uri (am facut si noi o selectie pana in 2000 de lei, mai urmeaza una), 10.000 de frigidere.
  • Reducerile vor fi aplicate celei mai diversificate game de produse din oferta: televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, produse de îngrijire personală și cosmetice, produse pentru casă şi grădină, cărţi, articole sportive, produse pentru copii, produse pentru mașină. În plus, peste 850 de magazine partenere care vând prin eMAG Marketplace sunt pregătite cu promoții pentru Black Friday.
  • Masini Ford si BMW.
  • Stocuri de produse din ofertă:
      • 17.000 de televizoare
      • 60.000 de telefoane mobile
      • 10.000 de frigidere
      • 15.000 de laptopuri
      • 20.000 de jucării
      • 25.000 de parfumuri
      • 2.500 de scaune și canapele
      • 8.000 anvelope
      • 15.000 de cărți



Black Friday la eMAG! Ghid de supravietuire


1. Alegeti-va site-urile favorite! Noi va recomandam cu caldura pentru produse electronice, electrocanice mai ieftine, la reduceri de Black Friday - eMAG cat si Flanco. Reducerile Black Friday 2015 vor fi mari si foarte mari in magazinele online. Libris pregateste o surpriza unica de Black Friday. Suntem siguri de acest fapt, este foarte posibil pe anumite produse va vedem reduceri si de -80%. Tot ce trebuie sa urmariti este produsul dorit. Inainte de a urmari produsele la reduceri de black friday, faceti-va un cont nou in cazul in care nu aveti unul. Urmariti pe mai multe site-uri pretul in aceasta perioada al produsului redus.

Urmariti din timp toate ofertele la reduceri black friday 2015. Urmariti tag-ul OFERTA HOT

2. Ganditi-va de doua ori inainte de ce suma de bani dispuneti si cat vreti sa cheltuiti. Daca v-ati planificat acest aspect si ati urmarit fluctuatia de pret prezentata la punctul 1 este un mare pas inainte. Ganditi-va ca luna are 30 de zile si sunt si alte cheltuieli. Cumparati responsabil si faceti alegerea corecta.

Cititi si sfaturile utile despre Black Friday 2015 (BF 2015):



3. Alegeti-va si salvati in favorite sau in wishlist cateva produse pe care le urmariti de ceva timp, si urmariti fluctuatia de pret. Este posibil pana incepe black friday 2015 sa apara mici fluctuatii de pret, in sus sau in jos.

4. Platiti responsabil ! Verificati din timp ce buget aveti cash sau pe card! Achitati fie cu cardul fie cu plata la livrare. Cumparati responsabil.

5. Din 20 Noiembrie de la ora 07:00 incepe Black Friday eMAG si chiar de la ora 00:00:01 pe alte magazine online.

Spor la cumparaturi!!!