Oferte Black Friday: Reduceri Black Friday Quick Mobile.ro

Black Friday: Reduceri Black Friday Quick Mobile.ro

Black Friday: Reduceri Black Friday QuickMobile


Dragi prieteni, pasionati ai tehnologiei, avem vesti bune de la echipa QuickMobile.ro,care ne anunta viitoarele reduceri ce le vor avea de Black Friday , in Noiembrie. Black Friday QuickMobile incepe in 15 Noiembrie si tine pana in  ? . Incepe la ora 24 cred! Spuneam ca Quick Mobile de BF a pregatit stocuri uriașe pentru Black Friday pentru ca pasionatii industriei sa cumpere eficient.

În fiecare zi de acum si pana la Black Friday va vom prezenta cate unul sau mai multe produse care se vor afla in marea promotie de Black Friday QuickMobile:

QuickMobile va organiza campania de reduceri Black Friday  în perioada 15 noiembrie, atât în magazinul online cât şi în magazinele fizice. Promoţiile se adresează şi clienţilor internaţionali, care vor putea cumpăra produse la reducere de pe QuickMobileShop.com. Comenzile vor fi preluate începând cu primele ore ale zilei de vineri, iar QuickMobile a pregătit stocuri în valoare de 5 milioane de euro şi va oferi reduceri de până la 80%.

Printre produsele care vor fi disponibile cu preţ redus se numără: Apple Watch, Transportorul Smart Balance Wheel, Samsung Galaxy , dar şi accesorii de lux, precum Moschino şi Gucci.

De asemenea, QuickMobile va oferi, cu ocazia Black Friday, o platformă specială de cumpărături printr-un singur click. Astfel, timpul de finalizare a comenzii se va reduce semnificativ, la sub 10 de secunde. Pentru mai multe detalii accesaţi www.quickmobile.ro/blackfriday.

Atât pentru luna noiembrie, în care au loc promoţiile de Black Friday, dar şi pentru decembrie, când vor avea loc campaniile de Sărbători, QuickMobile a triplat capacitatea serverelor, pentru ca acestea să facă faţă fluxului mare de vizitatori de pe site. S-a realizat acest lucru deoarece, în timpul celor trei zile de reduceri din cadrul Black Friday, QuickMobile se aşteaptă ca numărul de vizitatori pe site să crească cu 400%.