Ce s-a vandut excelent de Black Friday, anul trecut ?

In randul celor mai inedite produse intrate in promotia eMAG Black Friday 2018 s-au aflat biletele la evenimente sportive precum Finala Champions League Madrid 2019, sau cursele de Formula 1 din Austria, Italia si Ungaria, dar si biletele la concerte precum cel sustinut de Metalica la Bucuresti.

Ce s-a vandut excelent de Black Friday ?


La capitolul telefoane mobile, rivalitatea Android vs Apple s-a tradus in preturi speciale pentru Samsung Galaxy S9 Plus si Apple iPhone X. De Black Friday 2018, eMAG a vandut Samsung Galaxy S9 Plus (varianta de 64 GB) la un pret promotional de 2.949 lei, in vreme ce Apple iPhone X a avut un pret de 3,499 lei. Astazi, cu un an mai tarziu, eMAG vinde acelasi Samsung pentru 2.890 lei, iar telefonul Apple costa 4.890 lei.



Asa cum se intampla aproape in fiecare an, produsele cele mai cautate de Black Friday au fost epuizate chiar din primele minute. Astfel, de Black Friday 2018, eMAG a inregistrat 21.170 de comenzi in primele cinci secunde de la deschiderea ofertelor.

In topul celor mai vandute produse la eMAG s-au aflat electrocasnicele mici, televizoarele, telefoanele, alaturi de produse IT, pentru casa si bricolaj, articole fashion si de ingrijire personala. In promotie au intrat peste 3.000.000 de produse, carora li s-au adaugat oferte speciale de la 6.100 de parteneri din Marketplace.

Pe langa mii de smartwatch-uri si console de jocuri, au fost adaugate in cos masini si sute de mii de anvelope de iarna, precum si alte produse de sezon: freze de zapada, aeroterme, instalatii de brad si jucarii. De Black Friday 2018, eMAG a avut 9,5 milioane de vizite, utilizatorii petrecand astfel un timp cumulat de 227 de ani, 341 zile si 16 ore pe website-ul retailerului.

eMAG a inregistrat de Black Friday comenzi in valoare de 460 de milioane de lei, cu 28% mai mult decat in 2017. 34% dintre tranzactii au fost achitate online cu cardul.