Huawei rescrie regulile fotografiei inteligente cu inovatoarea serie HUAWEI P30

Huawei rescrie regulile fotografiei inteligente cu inovatoarea serie HUAWEI P30

Huawei, lider în tehnologie și al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, a dezvălui la Paris mult așteptatele smartphone-uri HUAWEI P30 și HUAWEI P30 Pro. 


Seria HUAWEI P30 are la bază DNA-ul seriei P în ceea ce privește designul și fotografia, beneficiind de cea mai avansată cameră foto dezvoltată de companie pentru un smartphone. Dispozitivele integrează inovatorul senzor HUAWEI SuperSpectrum, obiectivul optic HUAWEI SuperZoom, noua cameră – Time of Flight (TOF) și de o stabilizare a imaginii mult îmbunătățită.

Datorită acestor tehnologii revoluționare, modelele HUAWEI P30 și HUAWEI P30 Pro pot capta fotografii și videoclipuri incredibile, indiferent de momentul în care sunt realizate.



Richard Yu, Directorul General al Huawei Consumer Business Group a declarat, “După decenii de dezvoltare a tehnologiei camerei digitale, seria HUAWEI P30 reprezintă o inovație esențială, care va reinventa regulile și va remodela percepția tuturor cu privire la fotografiile realizate cu telefonul mobil.


Inovații precum Senzorul HUAWEI SuperSpectrum și lentila SuperZoom ne dau posibilitatea de a depăși granițele atât în cazul fotografiei, cât și în ceea ce privește crearea de videouri – o frontieră a cărei depășire era demult așteptată. Seria HUAWEI P30 va stabili standardul pentru următoarea generație de smartphone-uri, dând posibilitatea oamenilor să capteze adevărata frumusețe a lumii din jurul lor, prin intermediul unui dispozitiv care le încape în palmă.”

Redefinește regulile pentru realizarea de fotografii profesionale și uimitoare, de fiecare dată
Seria HUAWEI P30 va schimba așteptările pe care utilizatorii le au în ceea ce privește fotografiile realizate cu telefonul mobil. Cu un scor record acordat de DxOMark, de 112, atât în cazul fotografiei, cât și în ceea ce privește realizarea de videouri, HUAWEI P30 Pro este echipat cu un nou sistem Leica format din patru camere foto, care include o cameră principală de 40MP cu senzor HUAWEI SuperSpectrum Sensor, o cameră ultra-wide de 20MP, o cameră telefoto de 8MP, o cameră HUAWEI Time-of-Flight (TOF), dar și o cameră frontală de 32MP, care duce selfie-urile la un cu totul alt nivel.

Senzorul Huawei SuperSpectrum de 1/1,7 inchi captează lumina într-un mod cu totul nou. Senzorul RYYB SuperSpectrum se îndepărtează de tradiționalul filtru Bayer RGGB, înlocuind pixelii verzi cu pixeli de culoare galbenă, ceea ce determină un scor ISO maxim de 409.600 pentru modelul HUAWEI P30 Pro și de 204.800 pentru modelul HUAWEI P30.

Această schimbare fundamentală a tehnologiei senzorilor, în combinație cu AIS și OIS oferite de HUAWEI și cu diafragma f/1,6 a HUAWEI P30 Pro, garantează experiențe fotografice și videografice extraordinare pentru o gamă largă de situații, inclusiv în condiții de iluminare scăzută, generând imagini cu caracteristici superioare în ceea ce privește detaliile, culorile și claritatea.

HUAWEI SuperZoom Lens dechide calea către un nivel superior al fotografiei realizate cu zoom. Datorită designului periscopic, SuperZoom Lens susține un zoom optic de înaltă fidelitate de până la 5 ori, 10X hybrid zoom și un zoom digital de 50X. O prismă din camera telefoto reflectă lumina la unghi de 90 de grade pentru a maximiza distanța focală, minimizând în același timp înălțimea camerei, fără a perturba designul dispozitivului.

Camera ToF a HUAWEI dă frâu liber imaginației. Elementul de unicitate al modelului HUAWEI P30 Pro este dat de camera ToF a HUAWEI, care captează informații cu privire la câmpul de profunzime, pentru a realiza o segmentare exactă a imaginii. Măsurarea precisă a distanței permite simularea unor niveluri multiple de bokeh.

Funcția Super Portrait surprinde și cele mai mici detalii, de exemplu șuvițele de păr ale unei persoane. De asemenea, aceasta combină informații cu privire la profunzime și algoritmi brevetați, cu scopul de a genera imagini remarcabile cu fundal defocusat, care evidențiază subiectul din imagine în orice situație.

Inteligența Artificială de la Huawei ajută utilizatorii să pună totul cap la cap pentru a obține poza perfectă. Funcția HDR+ asistată de inteligența artificială permite camerelor să combine fotografiile multiple făcute în succesiune rapidă, pentru a elimina imaginile supraexpuse și cu lumină din spate.

Redefinește videografia realizată cu smartphone-ul

Seria HUAWEI P30 vine cu o cameră de smartphone care dispune de capacități cinematice. Seria P30 inaugurează o nouă eră a videografiei profesionale, de studio. Senzorul HUAWEI SuperSpectrum permite înregistrări video spectaculoase în condiții de luminozitate scăzută, astfel încât scenele filmate pe timp de noapte apar luminoase și cu un nivel ridicat de detaliu.

AIS și OIS de la HUAWEI vin cu funcție de stabilizare pentru toate setările video, ceea ce determină o filmare perfectă, stabilă. Totodată, lentila SuperZoom facilitează realizarea de prim-planuri clare, iar editorul video asistat de inteligența artificială permite utilizatorilor să adauge muzică pe fundal și efecte speciale în capturile video, ceea ce face ca Seria HUAWEI P30 să se transforme într-un studio de producție mobil.

Două perspective sunt întotdeauna mai bune decât una singură. Funcția HUAWEI Dual-View Video1 poate surprinde două perspective ale aceleiași scene, în același timp, prin utilizarea simultană a mai multor camere. Seria HUAWEI P30 asigură o perspectivă completă a unei scene, captând totodată și un prim-plan, deschizând astfel calea către noi posibilități în ceea ce privește realizarea de înregistrări video.

  • Seria HUAWEI P30 beneficiază de procesorul Kirin 980 de 7nm care asigură performanță absolută, eficiență de vârf și o recunoaștere mai rapidă a imaginilor prin capacitatea de procesare Dual-NPU asistată de inteligența artificială.
  • Seria HUAWEI P30 este prevăzută cu Extendable Read-Only File System (EROFS) care îmbunătățește viteza de răspuns a sistemului. Cel mai recent EMUI 9.1 suportă și HUAWEI Share OneHop, pentru un transfer rapid de fișiere între smartphone-urile și laptopurile Huawei.
  • Modelul HUAWEI P30 Pro este dotat cu un acumulator de 4200mAh (valoare tipică) și cu HUAWEI SuperCharge de 40W, care încarcă bateria până la 70 la sută în 30 de minute, ținând dispozitivul funcțional timp de mai mult de o zi, în condiții de utilizare intensă.
  • Modelul HUAWEI P30 Pro este dotat cu tehnologia HUAWEI SuperCool, concepută pentru îmbunătățirea performanței termice, care ține telefonul rece chiar și atunci când este intens utilizat.
  • Seria HUAWEI P30 este dotată cu o gamă de capacități de conectare wireless, care suportă conectivitate Dual SIM și Dual VoLTE2.
Huawei a lansat și HUAWEI WATCH GT Ediția Active și Ediția Elegant, smartwatch-uri dotate cu o baterie cu durată de viață extinsă; căști wireless HUAWEI FreeLace, care suportă HUAWEI HiPair pentru o cuplare ușoară și încărcare rapidă; și HUAWEI X GENTLEMONSTER EYEWEAR, noi ochelari inteligenți concepuți în colaborare cu renumitul creator de ochelari GENTLE MONSTER

Design uimitor

Inspirat din natură și tehnologie, pentru un design uimitor și culori fascinante. Designul seriei HUAWEI P30 a fost creat cu un finisaj nano-optic, fiind inspirat din paleta coloristică unică a câmpurilor acoperite cu sare.

HUAWEI P30 Pro de 6,47 inchi și HUAWEI P30 de 6,1 inchi sunt disponibile în culorile: Breathing Crystal, Amber Sunrise, Aurora, Pearl White și Black. Ecranul FHD+ (2340×1080) Dewdrop este prevăzut cu un breton mic, care asigură o zonă de afișare maximă. Ecranul de sticla, aproape fără margini, este prevăzută un senzor pentru amprentă integrat în ecran, pentru o autentificare rapidă și sigură. HUAWEI P30 Pro este prevăzut și cu HUAWEI Acoustic Display Technology, care îi permite să redea înregistrări audio de înaltă calitate.

Inovația absolută

Inovația reprezintă DNA-ul Huawei. HUAWEI P30 și HUAWEI P30 Pro sunt dotate cu funcționalități de vârf, care le diferențiază din punct de vedere al capacității, performanței și eficienței: