HDD-ul extern ADATA HD830 și modulele de memorie XPG SPECTRIX D80 au fost premiate ...

HDD-ul extern ADATA HD830 și modulele de memorie XPG SPECTRIX D80 au fost premiate cu prestigiosul Red Dot Design Award

ADATA® Technology, producător de top al modulelor DRAM de înaltă performanță și al produselor NAND Flash, anunță cu mândrie faptul că două din produsele din portofoliul său au fost onorate cu prestigiosul Red Dot Design Award 2019 acordat pentru excelență în design, și anume hard disk-ul extern ultra-rezistent ADATA HD830 și modulele de memorie cu răcire hibridă XPG SPECTRIX D80 RGB DDR4.HDD extern ADATA HD830 – Un dispozitiv indestructibil


HD830 îndeplinește standardul militar al US MIL-STD-810G 516.6 și poate supraviețui căderilor de până la 1,22 metri. O structură cu trei straturi asigură o protecție completă atât la interior cât și la exterior, incluzând o carcasă exterioară siliconică de culoare roșie sau albastră pentru absorbția șocurilor și un montaj amortizat care fixează ferm întregul ansamblu. Exteriorul dur din aluminiu al HD830 nu rezistă doar căzăturilor serioase sau a unei forțe aplicate, ci și unei greutăți de 3.000 kg presiune, aproximativ echivalentă cu greutatea combinată a cincizeci de persoane cu greutate medie.

Exteriorul robust din aluminiu al modelului HD830 are o suprafață cu textură îndrăzneață, finisaj modern și două coloane laterale robuste, care conferă HD830 aspectul unui adevărat războinic. Într-o eră a videoclipurilor 4K Ultra HD și a altor conținuturi de înaltă rezoluție, capacitatea de stocare nu poate fi niciodată în plus. HD830 acoperă nevoile utilizatorilor săi oferind o capacitate de stocare de până la 5TB.

Memoriile XPG SPECTRIX D80 DDR4 RGB – Primele module cu răcire hibridă din lume


SPECTRIX D80 este primul modul de memorie din lume care oferă posibilități de răcire hibridă. Modelul D80 folosește un radiator lichid aflat pe partea superioară, care beneficiază de un lichid neconductiv pentru a disipa căldura.

Funcționează împreună cu un radiator de aluminiu și materiale cu conductivitate termică pe PCB pentru a oferi o răcire completă.

ADATA XPG a lansat pentru prima oară un model prototip de memorie cu răcire hibridă în timpul CES 2018 din Las Vegas.

Echipat cu iluminare RGB programabilă, radiatorul lichid al D80 este captivant și se potrivește în interiorul oricărei carcase.

Utilizatorii pot personaliza efectele de iluminare prin setarea modurilor, viteza pulsului, intensitatea luminii și multe altele. Controlul iluminării este intuitiv cu ajutorul aplicației XPG RGB Sync sau utilizatorii pot alege să utilizeze un software de control al iluminării RGB oferit de oricare dintre mărcile producătoare de plăci de bază.

La începutul acestui an, ADATA a anunțat overclocking-ul D80 la o frecvență de 5584 MHz, un nou record. Această realizare a fost posibilă alături de un procesor Intel® Core i9-9900K și o placă de bază MSI MPG Z390I GAMING EDGE AC, într-o configurație cu răcire LN2. Acesta a fost primul record de frecvență înregistrat de un modul de memorie cu un procesor Intel® Core™ i9 din a 9-a generație.

Despre Red Dot Awards


Distincția “Red Dot” s-a stabilit pe plan internațional ca fiind una dintre cele mai căutate sigilii de calitate pentru un design excepțional. Premiile sunt împărțite în trei categorii: Red Dot Award: Design de produs, Red Dot Award: Design de comunicare și Red Dot Award: Concept de design.

Competiția este organizată o dată pe an, iar produsele, proiectele de comunicare, precum și conceptele și prototipurile de design introduse în competiție sunt evaluate de juriul Red Dot, care se reunește o dată pe an pentru fiecare competiție în baza ariilor de specialitate ale fiecărui membru.