Brico Depot lanseaza gama de unelte electrice Erbauer EXT

Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de îmbunătățire a locuinței, lansează gama de unelte electrice Erbauer EXT, pe care te poți baza în proiectele tale. Pentru întreaga gamă Erbauer EXT poți utiliza un singur acumulator, iar tehnologia inovatoare Keep Cool menține celulele acestuia reci, astfel încât să nu se supraîncălzească.


Acumulatorul litiu-ion EXT este compatibil cu toate uneltele Erbauer EXT, oferind o performanță sporită și o durată de viață a motorului mai mare. În plus, datorită tehnologiei Keep Cool, timpul de funcționare este mai mare cu 25% . Utilizatorii beneficiază de mai multă libertate de mișcare, dar și de puterea și flexibilitatea de a-și duce proiectele până la capăt cu succes.

Și pentru că fiecare proiect de amenajare a locuinței e diferit și are nevoie de unelte pe măsură, gama Erbauer EXT a fost concepută nu doar pentru profesioniști, ci pentru toți cei care vor să-și îmbunătățească locuința.

Credem că toată lumea ar trebui să aibă o locuință în care să se simtă bine, iar obiectivul Brico Depôt este ca îmbunătățirea locuinței să devină accesibilă tuturor.



Erbauer EXT– Puterea de a performa

Uneltele electrice Erbauer sunt ușor de utilizat. Indiferent de proiectul pe care ți-l propui, începe cu un kit cu funcționalități multiple, care include unul sau doi acumulatori și un încărcător. Sau poți achiziționa acumulatorul și încărcătorul separat pentru a-ți crea propriul kit și îți poți mări colecția de unelte conform nevoilor tale.

Uneltele electrice Erbauer EXT sunt fiabile, durabile și rezistente, gândite pentru o manevrare simplă și o utilizare sigură.

Ciocanul rotopercutor Erbauer cântărește doar 2 kg, fiind gândit pentru utilizare intensă. Dispune de modurile burghiu, ciocan, ciocan rotopercutor şi daltă. Tehnologia avansată pentru motorul fără perii furnizează o performanţă revoluţionară, oferind mai multă putere, cuplu superior, timp de funcţionare şi durată de viaţă a motorului mai mari.

Polizorul unghiular Erbauer cu motor fără perii are un mâner auxiliar antivibraţii și viteză variabilă pentru performanţe optime în diferite aplicaţii.

Cu ferăstrăul circular Erbauer cu motor fără perii adâncimea de tăiere se reglează rapid, iar portul şi adaptorul de aspirator te ajută să menţii zona de lucru fără praf.

Mașina de înșurubat cu impact Erbauer, cu motor fără perii, poate fi încărcată 100% în numai 50 de minute, iar tehnologia Brushless (motor fără perii), mai silenţioasă şi mai compactă, îmbunătăţeşte timpul de funcţionare şi durata de viaţă a produsului. În plus, lumina cu LED activată cu declanşator iluminează zona de lucru pentru o găurire precisă.

Cu uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele tale de amenajare sau îmbunătățire a locuinței. Iar dacă ai grădină, uneltele electrice fără fir Erbauer folosesc aceeaşi platformă de acumulator litiu-ion EXT şi te ajută să-ţi întreţii uşor grădina, chiar dacă ești departe de o sursă de energie. Poți alege din diverse modele pentru îngrijirea gazonului sau a gardului viu. Indiferent de dimensiunea grădinii tale, designul compact al uneltelor electrice Erbauer te ajută să te miști ușor și să ai mai mult timp să te bucuri de grădina ta.

Mai multe informații despre noile game Brico Depôt sunt disponibile în cele 34 de magazine din țară, pe website, la adresa www.bricodepot.ro și prin aplicația Brico Depôt.