Acer prezintă noul Swift 7 cu design compact și un incredibil raport între ecran și carcasă

Acer anunță astăzi lansarea noului Swift 7 (SF714-52T) incredibil de ușor și subțire, cu un nou șasiu premium care oferă mai mult spațiu pentru ecran. Onorat deja cu premiul CES 2019 Pentru Inovație, noul laptop de 14 inci oferă un raport ecran-carcasă de 92%, iar ramele sale ultra-înguste îl fac să pară practic fără margini. Echipat cu sistem de operare Windows 10, noul Swift 7 este și extrem de ușor, astfel că utilizatorii care călătoresc cu un notebook în timpul zilei se vor bucura de greutatea sa de doar 890 grame și aproape că vor uita că îl poartă în geantă sau rucsac.



“Acer Swift 7 atinge un echilibru între artă și tehnologie și, prin aceasta, împinge designul ultraportabil al PC-urilor către noi teritorii”, a declarat Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. “Cu un incredibil raport ecran-carcasă de 92%, clienții Acer pot fi mai productivi cu ajutorul unui notebook compact, mai subțire și mai ușor, care abia se simte în timp ce este transportat în timpul zilei sau în timpul călătoriilor de afaceri”.

Design ultra-compact, cu un incredibil raport de 92% între carcasă și ecran


Datorită designului incredibil și tehnologiilor avansate, noul Swift 7 încorporează cele mai recente tehnologii într-un șasiu cu dimensiuni semnificativ mai reduse față de predecesorul său. Are un design cu patru laturi înguste, cu rame ce măsoară doar 2,57 mm, reducând în mod dramatic dimensiunile notebook-ului la doar 317,9 mm x 191,5 mm, pentru un afișaj captivant, aproape de full-screen. La fel ca predecesorii săi, noul Swift 7 (SF714-52T) rămâne incredibil de subțire și ușor, măsurând sub 1 cm grosime (9,95 mm) și cântărind mai puțin de 1 kg (890 grame).

Performanțe ridicate cu durată lungă de viață a bateriei


Noul Swift 7 este echipat cu cele mai noi procesoare Intel® Core™ i7-8500Y din a 8-a generație pentru a oferi performanțe de vârf pentru navigarea pe Internet, productivitate la realizarea de prezentări și spreadsheets sau atunci când sunt folosite instrumente de creație ce necesită putere ridicată, oferind în același timp un design fără ventilator. Cu o capacitate de stocare de până la 512 GB pe un SSD PCIe, un număr mare de fișiere pot fi stocate și accesate rapid, iar cu până la 16GB de memorie RAM LPDDR3, utilizatorii pot efectua fără probleme mai multe sarcini. În plus, cu cele 10 ore (1) de viață a bateriei, aceștia pot folosi Swift 7 chiar și seara, dacă își doresc să lucreze în afara orelor de la birou.

Connectivitate cu Thunderbolt 3 și funcții WiFi avansate


Utilizatorii pot face mai multe folosind cele două porturi USB Type-C care suportă Thunderbolt™ 3 pentru viteze ridicate de transfer de până la 40 Gbps, oferind în același timp și posibilitatea de conectare la orice display, precum și USB 3.1 Gen 2. Display Port 1.2 oferă transferuri rapide de date, cu o viteză de până la 10Gbps, și acceptă afișări externe de înaltă rezoluție și încărcare rapidă a dispozitivelor externe. Conectivitatea noului Acer Swift 7 este fiabilă și super-rapidă, oferind Wi-Fi 5 cu viteze Gigabit și tehnologie 2×2 MU-MIMO. Perifericele pot fi conectate, de asemenea, prin Bluetooth 5.0, în timp ce mufa combo pentru căști și boxe asigură un sunet clar și plăcut.

Caracteristici intuitive pentru o experiență excepțională


Designul Swift 7 oferă o experiență excepțională profesioniștilor și utilizatorilor aflați mereu în mișcare. Tastatura chiclet are taste bine distanțate, permițând utilizatorilor să scrie fără greșeli, extrem de ușor. Tastatura dispozitivului are o distanță de deplasare de 1,1 mm și un feedback extrem de receptiv. În plus, datorită iluminării tastelor, utilizarea în condiții de lumină scăzută este foarte confortabilă.

Touchpad-ul Corning Gorilla Glass este precis și receptiv în timp ce derulați sau navigați. Acesta are, de asemenea, un buton integrat pentru click, suport pentru gesturi multi-touch și un click fizic receptiv. În plus, butonul de pornire are și funcție de cititor de amprentă, astfel încât clienții să poată activa simultan dispozitivul, în timp ce utilizează autentificarea mai sigură, fără parolă, cu Windows Hello.

Noul Swift 7 dispune de o cameră de tip push-to-open pentru webchats și înregistrare video care pot fi păstrată închisă pentru a preveni utilizarea neintenționată a camerei și pentru a proteja confidențialitatea. Camera are un unghi de vizibilitate de 55 de grade și calitate HDR (High Dynamic Range) pentru a furniza imagini în unghiuri de vizualizare mai largi, pentru a acoperi chiar și grupurile mai numeroase.

Prețuri și disponibilitate


Acer Swift 7 (SF714-52T) cu display touch va fi disponibil cu memorie RAM LDDR3 de 8GB sau 16GB și spațiu de stocare pe SSD PCIe de 256GB sau 512GB. Noile dispozitive din seria Swift 7 vor fi disponibile în America de Nord din luna mai, la prețuri începând de la $1,699 și în EMEA din luna aprilie, la prețuri începând de la €1,799.

Recomandare: eMAG