Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriFacebook: Se lansează ecranele inteligente pentru convorbiri video!

Facebook: Se lansează ecranele inteligente pentru convorbiri video!

Facebook a anunțat că lansează două ecrane inteligente de 10, respectiv 15 inci, cu care utilizatorii să inițieze chat video.


Prețurile în SUA sunt de 199, respectiv 349 dolari și terminalele vor fi disponibile din noiembrie, fiind numite Portal și Portal+.

Andrew Bosworth, vicepreședinte divizia Consumer de la Facebook, spune că lansarea reprezintă o schimbare pentru Facebook și că tot mai multă lume poartă convorbiri video, dar mijloacele actuale sunt destul de limitate, iar Facebook trebuie să-și construiască propriile aparate.

Userii pot să-și sune prietenii cu aceste ecrane ”smart” prin comanda Hay Portal care va dispune de un sistem închis de aplicații cu titluri precum Spotify sau Facebook Watch. Compania spune că, datorită inteligenței artificiale, camera face automat zoom in sau zoom out, în funcție de persoanele care intră sau ies din cadru.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine