ReachNow lansează prima aplicaţie pentru unificarea car-sharing şi ride-hailing

ReachNow lansează prima aplicaţie pentru unificarea car-sharing şi ride-hailing

ReachNow, divizia de dezvoltare de servicii de mobilitate a BMW Group avansate cu baza în Statele Unite, a devenit prima companie care operează atât car-sharing, cât şi ride-hailing într-o singură aplicaţie. Suita de soluţii de mobilitate ale companiei este disponibilă acum într-o aplicaţie ReachNow revizuită, care creează un ecosistem ce vizează relaxarea numeroaselor provocări de transport cu care se confruntă rezidenţii comunităţilor urbane. Acum, membrii ReachNow poate alege cu uşurinţă între a conduce chiar ei, să fie pasageri imediat sau să programeze o preluare ulterioară - totul într-o singură aplicaţie ReachNow.


Acesta este un moment important pentru ReachNow, care a prezentat în premieră strategia sa multimodală la Automobility LA în noiembrie 2016. De asemenea, marchează următorul pas al companiei spre scalarea serviciilor de mobilitate pe care le-a testat dincolo de car-sharing free-floating, inclusiv ride-hailing, închiriere pentru mai multe zile şi servicii de flote pentru partenerii rezidenţiali şi corporate.

Pentru prima dată, membrii ReachNow din Seattle au posibilitatea acum să acceseze atât ReachNow "Drive", car-sharing free-floating pentru a conduce chiar ei, cât şi ReachNow "Ride", serviciul ride-hailing prin care sunt conduşi de un şofer profesionist - totul printr-o singură experienţă în aplicaţie. Aceste servicii, pe lângă închirierea pentru mai multe zile şi flote dedicate pentru clădirile rezidenţiale şi partenerii corporate, pun la dispoziţie flota ReachNow existentă.

Acesta este un model unic care permite o utilizare mai mare a aceloraşi automobile în loc de a aduce mai multe maşini pe străzi. Pentru membri, acesta este un beneficiu-cheie pentru că pot accesa servicii multiple pentru a-şi îndeplini necesităţile de transport fără a fi nevoie să schimbe între diverse aplicaţii.

Unele dintre îmbunătăţirile-cheie pentru experienţa de membru ReachNow includ:

· Drive or Ride. Acum, membrii pot alege fără probleme între a conduce chiar ei prin car-sharing sau de a călători cu un conducător profesionist prin serviciul ride-hailing, ambele din aceeaşi interfaţă. Dacă un membru alege să conducă chiar el, poate alege dintr-o flotă de sute de automobile BMW, BMW i şi MINI şi să plătească per minut, per oră sau per zi.

· Go now or go later. Cu ReachNow Ride, membrii au posibilitatea de a alege între o călătorie imediată, preluare la cerere sau programare - de la 20 de minute până la şapte zile în avans. Aceasta oferă confort şi control sporite în timpul zilelor lucrătoare sau pentru călătoriile frecvente.

· Confort personalizat. Experienţa ReachNow Ride din automobil se poate personaliza prin alegerea temperaturii şi a muzicii preferate, pe lângă funcţia "quiet time" pentru membrii care doresc să nu fie deranjaţi în timpul călătoriei. Toate ReachNow Rides folosesc conducători profesionişti pentru a asigura o experienţă de calitate în orice moment.

· Plan bazat pe confort sau cost. Noua bara de destinaţie este cheia pentru deblocarea beneficiilor oferite de serviciile ReachNow şi permite membrilor să îşi aleagă modul de transport bazat pe timpul estimat de sosire şi preţ. Ca un avantaj suplimentar, odată ce un automobil este reţinut, destinaţia va fi trimisă automat în navigaţia maşinii pentru orientare facilă viraj cu viraj.

Noile caracteristici sunt completate de un design nou, care facilitează navigarea prin aplicaţie şi experienţa de tranzit a membrilor. Funcţii precum "Park & Keep" şi "End Trip" sunt recent optimizate pentru utilizarea în aplicaţie, astfel încât membrii pot selecta să parcheze şi să se întoarcă la automobilul lor şi să închidă rezervările direct din aplicaţie. În curând, ReachNow va lansa funcţia "Enter PIN", o modalitate mai rapidă şi mai convenabilă de a începe călătoria de pe telefon. Membrii se pot aştepta la noi actualizări şi funcţii în următoarele săptămâni şi luni, obiectivul fiind acela de a crea o experienţă cât mai aproape cu putinţă de deţinerea unui automobil personal.

Membrii din Seattle vor fi primii care vor avea acces la experienţa completă ReachNow. Membrii ReachNow existenţi au acces imediat la Ride prin actualizarea aplicaţiei. Pentru o perioadă limitată de timp, taxa de înscriere este retrasă pentru membrii noi care doresc să încerce doar Ride. Tariful ReachNow Ride standard va începe de la un minim de 3,24 dolari, la care se adaugă 2,40 dolari/milă şi 0,40 dolari/minut fără preţuri dinamice. La lansare, membrii din Portland şi membrii flotei rezidenţiale din New York City vor avea acces doar la o experienţă Drive cu totul nouă.

Pentru a începe, descărcaţi noua aplicaţie ReachNow pentru iPhone din iOS Store şi pentru dispozitivele Android din Google Play store. Pentru mai multe informaţii despre ReachNow, accesaţi www.reachnow.com.