Modulele de memorie RGB ADATA XPG SPECTRIX D80 cu răcire prin azot lichid au atins pragul de 5531 MHz



ADATA® Technology, producător de top al modulelor DRAM de înaltă performanță și al produselor NAND Flash, anunță performanțele notabile obținute la overclockarea modulelor de memorie XPG SPECTRIX D80 RGB DDR4 și anume 5531MHz într-o configurație răcită cu azot lichid.

ADATA XPG SPECTRIX D80 – 5531 MHz


Performanța a fost atinsă prin efortul comun al echipei ADATA XPG și al echipei OC de la MSI. Rezultatul a fost confirmat de HWBot și reafirmă capabilitățile serioase de cercetare și dezvoltare ale ADATA, precum și performanțele remarcabile oferite de modulele de memorie RGB XPG SPECTRIX D80.

XPG SPECTRIX D80 DDR4 RGB este prima memorie RGB DDR4 din lume cu un sistem hibrid de răcire aer-lichid. Folosind combinația unui radiator lichid, a unui radiator de aluminiu și a materialelor conductive termic pe placa cu circuite integrate, SPECTRIX D80 are capabilități impresionante de răcire termică și oferă performanțe remarcabile.

Memoriile XPG SPECTRIX D80 RGB au atins pragul de 5531 MHz într-o configurație răcită cu azot lichid, MSI X299 GAMING PRO CARBON AC. Modulul de memorie a fost prezentat la Computex Taipei la standul ADATA în scopuri demonstrative.