Bitdefender semnează Cybersecurity Tech Accord

Bitdefender semnează Cybersecurity Tech Accord. 


Astfel, își reînnoiește în mod public angajamentul de a proteja.



În această lună, Bitdefender a semnat Cybersecurity Tech Accord împreună cu alte 30 de companii ce activează la nivel global, printre care ABB, Arm, Cisco, Facebook, HP, HPE, Microsoft, Nokia și Oracle.

Acest acord reprezintă un angajament al celui mai extins grup de companii constituit vreodată pentru protejarea și sporirea puterii utilizatorilor în mediul online, precum și pentru îmbunătățirea securității, a stabilității și rezilienței spațiului cibernetic.

Mai mult decât atât, pentru Bitdefender, acest acord reprezintă o reînnoire a angajamentului nostru de a proteja.

În cei aproximativ 17 ani de existență ca furnizor de securitate cibernetică, am fost mereu atenți la noile amenințări și tendințe și au oferit instrumentele necesare pentru a lupta împotriva acestora.

Acest acord reprezintă angajamentul nostru public de a nu ajuta niciodată un guvern să lanseze atacuri cibernetice împotriva cetățenilor nevinovați sau a companiilor. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a proteja soluțiile noastre de securitate împotriva tentativelor de manipulare sau exploatare, pentru a oferi aceeași protecție tuturor clienților la nivel mondial, indiferent de motivația atacurilor online.

Mai mult, vom ajuta dezvoltatorii, utilizatorii și companiile care folosesc tehnologia noastră să se protejeze mai bine.

Toți cei din industria high tech sunt bineveniți să se alăture eforturilor noastre de a limita pierderile economice și breșele de securitate a datelor.

Pentru a afla mai multe despre acest parteneriat și pentru a vedea lista completă a entităților care îl susțin, accesează http://www.cybertechaccord.org. afrima BitDefender.