Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriSamsung ar fi interesată să deschidă o fabrică în România

Samsung ar fi interesată să deschidă o fabrică în România

Șeful Samsung pentru Europa Centrală și de Est s-a aflat zilele trecute la Brașov pentru a vedea care sunt oportunitățile oferite de zonă pentru deschiderea unei fabrici în zonă.

Acesta s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților brașovene, care i-au prezentat atu-urile Brașovului în raport cu alte zone ale țării în a susține o astfel de investiție. Totuși, „nu ne ajută lipsa infrastructurii, a aeroportului sau a autostrăzii”, spune prefectul Marian Rasaliu, „dar suntem în mijlocul țării, iar aici poți găsi foarte ușor forță de muncă bine calificată în cazul în care o plătești corespunzător”. „Ei mai au fabrici deschise în Polonia și Cehia și vor să deschidă o fabrică și în România, dar deocamdată nu putem ști dacă va fi o fabrică de telefoane sau de televizoare”, a mai spus Rasaliu.

Prefectul nu știe pe ce ar urma să fie axată fabrica pe care Samsung ar vrea să o deschidă în România.

Samsung Group este un gigant sud-coreean cu afaceri în mai multe domenii, de la industrie petrochimică şi construcţii la asigurări de viaţă şi publicitate

Sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine