De ce realitatea virtuala (VR) este urmatorul nivel in jocurile online ?

Ce este realitatea virtuala ?


Sa incepem intai cu inceputul! Ce este Realitatea virtuala ? Este o expresie provenita din limba engleza de la termenul deVirtual reality sau VR si se refera la ambiante artificiale create pe calculator care oferă o simulare a realitatii atat de reusita, incât omul ce o foloseste poate avea impresia de prezenta lui fizica este "aproape" reala, atat in anumite locuri reale, cat si in locuri imaginare avand sunet, imagine si mai nou sentimente generate de aceste efecte! Este fantastic.

De ce realitatea virtuala (VR) este urmatorul nivel in jocurile online ?



De cand Facebook a achizitionat Oculus, jocul a fost pornit. Nimeni nu a luat VR prea in serios pana atunci. Si lucrurile se par ca evolueaza intr-un ritm fantastic. Chiar acum fiecare companie mare de la Google, Sony, Samsung, Microsoft, Apple investesc resursele si o multime de bani in VR sau AR,investind in oameni si in proiecte de viitor - pentru ca este foarte posibil ca acest lucru sa fie chiar viitorul !

Pentru simularea cat mai adevarata a ambianței necesare au fost inventate o serie de aparate si aplicatii speciale utra tehnologizate! Aceste aplicatii pot fii:
- manusa de date cu sau fara fir!
- platforme virtuale in care utilizatorul se poate deplasa fizic in orice directie
- platforme online pentru calculator sau telefon mobil pentru jocuri electronice! Spre exemplu in acest mediul virtual se pot juca jocuri cu masini, jocuri de cazino cu diferite sloturi sau orice tine de imaginatia omului.

Deci, tinand cont ca aceasta tehnologie a evoluat foarte mult, si jocurile online, jocurile clasice dar si jocurile de noroc si cazinourile se bucura ce realitatea virtuala. Ai acum ocazia sa joci online la pariuri folosind, simtind, traind la maxim emotia unui joc.

Succes si castiguri pe masura!