Mio MiVia Run 350, ceasul cu GPS și monitor de ritm cardiac integrat, este acum disponibil în România

Mio MiVia Run 350, ceasul cu GPS și monitor de ritm cardiac integrat, este acum disponibil în România


MiTAC Europe lansează Mio MiVia Run 350, ceasul cu monitor de ritm cardiac, GPS integrat și conectivitate cu smartphone-ul prin aplicația MiVia pentru o experiență de utilizare continuă extrem de practică, întregită de rezistența la apă de până la 3 atmosfere.


Mio MiVia Run 350, ceasul cu GPS și monitor de ritm cardiac integrat, este acum disponibil în România


Creat pentru cei mai exigenți entuziaști ai sportului, ceasul devine un antrenor personal de încredere încă de la prima utilizare: după efectuarea primului antrenament de cel puțin 20 de minute, timp în care dispozitivul va colecta și analiza date, Mio MiVia Run 350 va putea apoi să afișeze nivelul personal de fitness și să creeze automat programe zilnice de training.
Prin combinarea unor programe integrate, precum Estimarea VO2, Efectul Antrenamentului sau Consilierea de Recuperare, ceasul va propune antrenamente personalizate, care să crească pragul consumului de oxigen atins în regim de efort maximal, corelat direct cu nivelul individual de anduranță. În plus, aplicația de mobil permite concurarea cu alți utilizatori, pentru o motivație suplimentară.

„MiTAC continuă să ofere produse care să susțină alegerea și menținerea unui stil de viață activ, și, după lansarea pe piața locală a brățării de fitness Mio MiVia Essential 350, revine cu un dispozitiv special creat pentru cei care pun accent pe antrenamentele fizice de calitate. Încă de la prima utilizare, Mio MiVia Run 350 devine expertul, antrenorul personal capabil să ghideze orice entuziast spre depășirea propriilor limite”, spune Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România și Ungaria.

În timpul antrenamentelor, setate pe distanță, timp, interval sau ritm, ecranul dispozitivului va indica zona cardiacă în care este efectuat efortul fizic:

 • Moderată (între 50% – 60% din limita superioară a ritmului cardiac propriu) – rămânerea în această zonă va conduce la reducerea nivelului colesterolului și grăsimii corporale în timp. Zona este specifică mersului normal și rapid
 • Ardere grăsime (60% - 70%) – zona este specifică antrenamentului de tip jogging, contribuie la consumarea unui număr mare de calorii și ajută la arderea grăsimilor
 •  Aerobică (70% - 80%) – odată ajunsă la acest nivel al ritmului cardiac, o persoană își crește anduranța și starea de sănătate la nivelul întregului organism
 • Anaerobică (80% - 90%) – acest tip de efort privează mușchii de o parte din cantitatea uzuală de oxigen și oferă cele mai rapide rezultate, deși nu poate fi susținut mai mult de o oră în cadrul unui singur antrenament
 • Efort Maxim (între 90% – 100% din limita superioară a ritmului cardiac) – zona este activată de alergarea la viteză maximă și este specifică antrenamentelor pe intervale; nu poate fi susținută mai mult de câteva minute odată

Începerea unui antrenament nu presupune efectuarea de setări suplimentare pe ceasul Mio MiVia Run 350, este de ajuns să începeți să alergați ușor timp de cel puțin 30 de secunde pentru ca dispozitivul să treacă automat în modul alergare, activând sistemul GPS și monitorul de ritm cardiac.

De asemenea, ceasul poate fi utilizat sub forma unui dispozitiv de monitorizare a activității zilnice: afișează pașii, distanța acoperită și caloriile arse, însă este și un monitor al calității somnului, astfel încât utilizatorii să poată analiza tiparele de somn prin aplicația MiVia.

Utilizatorii pot să primească alerte ale apelurilor și mesajelor de pe WhatsApp, Facebook Messenger, Skype și Twitter. Această funcție poate fi dezactivată în timpul antrenamentelor pentru a nu deveni un factor perturbator.
Cu o singură încărcare, durata bateriei este de până la 5 săptămâni în regim de utilizare a ceasului şi de până la 10 ore cu GPS-ul pornit şi exerciţii continue. Cu GPS, monitorizarea ritmului cardiac şi exerciţii continue, ceasul oferă autonomie de până la 8 ore.

Ceasul Mio MiVia Run 350 este disponibil în România la prețul recomandat de 899 Lei. Aplicația MiVia este disponibilă gratuit în Google Play și App Store. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul http://www.mivia.com/ro/


Specificaţii tehnice:

 • Dimensiuni: 44,7 x 37,4 x 15,8 mm
 • Dimensiunea ecranului: 1,28 inci /32,5 mm
 • Senzor optic de ritm cardiac
 • Rezistență la apă: 3 atmosfere, ideal pentru înot
 • Timp încărcare: 2,5 ore
 • Greutate: 51,5 grame
 • Alerte prin vibraţie: da
 • Memorie: înregistrează 100 ore de date despre exerciţii
 • GPS: da
 • Conectivitate Bluetooth cu un consum redus de energie (BLE 4.0)
 • Analize avansate ale ritmului cardiac, de la Firstbeat