Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriVânzările iPhone 7 au dus la creşterea profitului Apple

Vânzările iPhone 7 au dus la creşterea profitului Apple


În primul trimestru complet din momentul lansării modelului iPhone 7, Apple a raportat vânzări în valoare de 78,4 miliarde de dolari, cu 3% mai mult faţă de perioada similară din 2015.Vânzările iPhone 7 au dus la creşterea profitului Apple


Apple a raportat cel mai mare profit trimestrial înregistrat vreodată, în contextul în care iPhone 7 a generat creşterea vânzărilor gigantului IT în ultimele trei luni din 2016, potrivit BBC.

Directorul executiv al Apple, Tim Cook, susţine că firma a vândut „mai multe iPhone-uri decât niciodată”. Mai mult, compania a înregistrat venituri record pentru Mac, Apple Watch şi alte divizii, a adăugat Tim Cook.

Acţiunile Apple au crescut cu 3% în primele ore de trazacţie la bursa în urma anunţului rezultatelor financiare.

Apple s-a confruntat cu scăderi ale veniturilor timp de trei trimestre, cauzate de competiţie, în special de rivalii din China.

În luna aprilie, gigantul IT a anunţat prima scădere a veniturilor înregistrată într-un trimestru din 2003, afectată de încetinirea ritmului de afaceri din China. Continuarea scăderii vânzărilor iPhone a dus la raportarea unui venit anual scăzut de către Apple, în octombrie, prima scădere de acest tip înregistrată în 15 ani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine