Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

Samsung ia fața bloggerilor și publică imagini cu ceea ce pare a fi noul Galaxy S8

Samsung ia fața bloggerilor și publică imagini cu ceea ce pare a fi noul Galaxy S8


Samsung a publicat în ultimele zile mai multe filmulețe în care prezintă noile display-uri tip AMOLED pe care le va folosi pe viitoarele modele de telefoane. Telefonul folosit în videoclipurile de prezentare nu este însă un model cunoscut iar internetul vuiește deja - ar putea fi vorba despre noul Galaxy S8.


Samsung ia fața bloggerilor și publică imagini cu ceea ce pare a fi noul Galaxy S8


Designul diferit față de modelele deja existente pe piață au făcut pasionații de tehnologie să declare la unison că ar putea fi vorba despre noul model Galaxy S8, care ar trebui lansat undeva în primăvară.

Despre noul model Galaxy S se vorbește deja de luni de zile, iar zvonurile nu au fost puține. În primăvară Samsung va lansa primul model de telefon după dezastrul înregistrat cu modelul Note 7, ceea ce face din S8 un model mai important decât oricare altul.

Potrivit cNET, telefonul din clipurile de prezentare postate de Samsung pe YouTube corespunde în mare zvonurilor despre Galaxy S8 apărute până acum pe internet. Chiar dacă nu există nicio informație oficială care să confirme că telefonul care apare în imagini este noul model, faptul că Samsung a postat videoclipurile a atras atenția iar fanii așteaptă acum cu și mai mult interes următorul eveniment de lansare al companiei.


Sursa: Digi24

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine