Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceri


Peste 1 milion de numere de telefonie mobilă portate în rețeaua Digi Mobil

Peste 1 milion de numere de telefonie mobilă portate în rețeaua Digi Mobil


Digi Mobil, cel mai tanar operator de telefonie mobila din Romania, inregistreaza la inceput de an peste 1 milion de numere portate in reteaua proprie a RCS & RDS.Din octombrie 2008 cand a fost lansat serviciul de portabilitate si pana la inceputul anului 2017 au fost portate in reteaua Digi Mobil peste 1 milion de numere, provenite de la ceilalti operatori de telecomunicatii de pe piata din Romania si astfel devine furnizorul cu cele mai multe numere primite prin portare.

Investitiile semnificative in dezvoltarea si extinderea continua a acoperirii retelei Digi Mobil 3G si 4G, tehnologiile de ultima generatie care au dus la imbunatatirea calitatii serviciilor de voce si date mobile, dar si ofertele comerciale atractive ce raspund nevoii din ce in ce mai mare de trafic de date au avut un aport semnificativ la cresterea numarului de utilizatori din reteaua de comunicatii mobile a RCS & RDS.

Digi Mobil inregistreaza in prezent peste 3 milioane de abonati, persoane fizice si juridice, in mai putin de trei ani de la relansarea serviciului. In prezent, reteaua 3G Digi Mobil acopera peste 97% din populatie, iar reteaua 4G a atins pragul de 37%.


Descopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari Software si Hardware.
TechMagazine ofera stiri IT, noutati, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi.