Evolio a lansat cele mai accesibile smartphone-uri cu Android 6.0

Evolio a lansat cele mai accesibile smartphone-uri cu Android 6.0

Evolio anunta disponibilitatea pe piața din România a doua noi smartphone-uri accesibile, dotate cu noul sistem de operare Android 6.0 Marshmallow.

Evolio M5Pro și Evolio M6 îmbină armonios designul rafinat, procesorul de ultimă generație și funcționalitatea de excepție . M5Pro și M6 oferă interfețe de utilizare simplificate, securitate fără precedent pentru datele utilizatorului, și o autonomie considerabil îmbunătățită.

Cele două smartphone-uri sunt dual SIM, echipate cu sistem de operare Android 6.0 și cu procesoare Mediatek Quad Core. M5Pro și M6 sunt testate și ceritificate Google, oferind o integrare perfectă cu facilitatile, aplicațiile și serviciile Google.

Ecranul IPS cu care vin echipate ambele telefoane, oferă un contrast și o luminozitate de excepție. Display-ul este vizibil chiar și în lumină solară directă și oferă o paletă de peste 16 milioane de culori.

Smartphone-ul Evolio M5Pro are un ecran de 5 inch cu bezel îngust, o grosime de doar 8 mm și cântărește 128 grame, fiind foarte compact și rafinat.

Evolio M6 devine o alegere inspirată pentru utilizatorii care doresc un smartphone cu ecran generos, dar în același timp modern și elegant. M6 aduce ca noutate displayul IPS de 5.5 inch la rezoluție HD 1280×720 px. Smartphone-ul este ultra-plat având o grosime de doar 8,3 mm.

Pentru ca utilizatorul să se poată bucura de un spațiu de stocare extins smartphone-urile dispun de slot pentru card microSD de până la 32 GB, memoria Flash de 8GB putând fi extinsă rapid.

Si din punct de vedere al autonomiei M5Pro și M6 impresionează, fiind dotate cu acumulatoare de 2000mAh, respectiv 2300mAh și procesoare cu funcții Power Management îmbunătățite. Ambele dispozitive au fost special optimizate pentru obținerea unui consum redus de energie, astfel încât utilizatorul să poată beneficia de un timp îndelungat de utilizare.

Smartphone-urile M5Pro și M6 pot fi achiziționate in rețelele de retail specializate la prețul recomandat de vânzare de 399 lei, respectiv 499 lei, sau online pe site-ul EvolioShop.com.