Reducerile Black Friday eMAG. Tablete, telefoane şi televizoare la preţuri cu reduceri speciale!

REDUCERI EMAG BLACK FRIDAY: Reducerile Black Friday eMAG 2016! Tablete, telefoane şi televizoare la preţuri speciale!!


REDUCERI EMAG BLACK FRIDAY: eMAG are reduceri începând de astăzi pentru evenimentul Black Friday eMAG 2016. Campania este pentru doamne si domnisoare! Domnii platesc =))

REDUCERI EMAG BLACK FRIDAY: Am adunat cele mai bune oferte pentru tablete, telefoane, televizoare şi laptopuri.

Cele mai bune telefoane de la eMAG pe care le poţi cumpăra la preţ mai mic sunt unele pe care poate le-ai mai remarcat şi la zilele trecute. Sunt de la LG, Samsung şi Sony.  Reducerile diferă de la model la model. Iată-le pe cele mai bune trei telefoane pe care le poţi alege.

Iată care sunt doar 10 dintre miile de oferte de care poți profita de Black Friday la eMAG:
Așa cum și-a obișnuit clienții, de Black Friday eMAG scoate la vânzare noi produse surpriză, dintre care unele în premieră. eMAG vinde bilete pentru două dintre cele mai importante festivaluri de muzică din România: Electric Castle și Summer Well. 11,000 de bilete la Electric Castle și 10,000 de bilete la Summer Well, la prețuri early bird, vor putea fi cumpărate pe 18 noiembrie de fani, dar și de amatorii de muzică bună.

În plus, 2500 de bilete pentru cea mai mare petrecere de Revelion indoor din România, ”Huge Year’s Eve” de la Romexpo, vor fi disponibile de Black Friday la eMAG.


Black Friday eMAG - Cele mai bune oferte Black Friday eMAG la Telefone mobile


Smartphone Samsung Galaxy S5 - Oferta reduse la 1849 Lei -
Smartphone Samsung Galaxy S6 - oferte redusa la 2699 lei -
Smartphone Nokia Lumia 630 - Oferte redusa la 719 Lei -


Televizoarele 4K sunt cele mai căutate în acest moment datorită detaliilor pe care sunt capabile să le afişeze la o rezoluţie ridicată. Samsung, Sony sau LG s-au remarcat foarte bine pe această piaţă, dar nu sunt singurii producători de luat în calcul.

REDUCERI EMAG BLACK FRIDAY: eMAG are reduceri pentru toamna pe care îi împlineşte pe piaţa din România şi nu puteau lipsi tabletele. Avem, astfel, de la Samsung, Apple şi Asus câteva modele foarte bune de luat în seamă. Iată ce poţi alege astăzi de Black Friday pe eMAG!


REDUCERI EMAG BLACK FRIDAY: Cele mai bune laptopuri la reducere sunt modele care impresionează atât prin specificaţii, cât şi prin design şi software. Puteţi beneficia de laptopuri mai ieftine de la mari producători precum Lenovo, Acer sau Dell.

Dacă sunteţi interesaţi să achiziţionaţi un laptop performant la un preţ mai mic, astazi este momentul!