Reduceri Black Friday 2016: Cataloage reduceri #bf 2016: eMAG, PCGarage, evoMAG, F64, FashionUP, AVstore, Zuga, SomProduct

 Reduceri Black Friday 2016: Cataloage reduceri #bf 2016: eMAG, PCGarage, evoMAG, F64, FashionUP, AVstore, Zuga, SomProduct 



Reduceri Black Friday 2016: Cataloage reduceri #bf 2016: eMAG, PCGarage, evoMAG, F64, FashionUP, AVstore, Zuga, SomProduct


 A sosit momentul sa facem LIVE BLOG cu cele mai tari oferte Black Friday la eMAG, Flanco si multi altii!

Magazinul online s-a pregătit cu oferte spectaculoase, menite să împlinească visul fiecăruia, de la mic la mare. De la televizoare, telefoane, laptopuri și electrocasnice până la produse pentru îngrijirea copiilor, toate așteaptă noii proprietari.
Iată care sunt doar 10 dintre miile de oferte de care poți profita de Black Friday la eMAG:
Așa cum și-a obișnuit clienții, de Black Friday eMAG scoate la vânzare noi produse surpriză, dintre care unele în premieră. eMAG vinde bilete pentru două dintre cele mai importante festivaluri de muzică din România: Electric Castle și Summer Well. 11,000 de bilete la Electric Castle și 10,000 de bilete la Summer Well, la prețuri early bird, vor putea fi cumpărate pe 18 noiembrie de fani, dar și de amatorii de muzică bună

În plus, 2500 de bilete pentru cea mai mare petrecere de Revelion indoor din România, ”Huge Year’s Eve” de la Romexpo, vor fi disponibile de Black Friday la eMAG.

Pentru iubitorii de mare și soare, oferta eMAG pentru Black Friday 2016 include și 48 de pachete turistice la mare pentru sezonul 2017, cu discounturi care pornesc de la 28%.

„În fiecare an, de Black Friday, am adus în ofertă un produs inedit, care să arate că online se poate vinde şi cumpăra orice. Am pregătit 1.000.000 de produse la reducere și, așa cum v-am obișnuit, încă o surpriză pe care o veți descoperi mâine dimineață”, declară Tudor Manea, General Manager eMAG România.

CATALOG BF BLACK FRIDAY 2016 EMAG



Black Friday - FashionUP - Top Vanzari (Produse)

Catalog reduceri Fashion Days Black Friday 2016


Cele mai tari reduceri la haine sunt aplicate brandurilor - Clarks, Desigual, Pepe Jeans, Guess, Mango etc si categorii de produse (cizme, blugi, pantofi, rochii, jachete).

Catalog reduceri Flanco Black Friday 2016

Saptamana aceasta campaniile pe care va recomandam sa le promovati sunt urmatoarele:


De asemenea, produsele cu top reduceri de saptamana trecuta sunt:


Iata primul catalog de reduceri Flanco - Toate ofertele sunt AICI 



Catalog reduceri Quick Mobile Black Friday 2016


Iata top oferte si cataloguil de reduceri

Mai jos iti enumeram cateva produse care vor fi la mega reducere, dar si reducerile pe categorii de produse:


QuickMobile va organiza campania de reduceri Black Friday 2016 în perioada 18-20 noiembrie, atât în magazinul online cât şi în magazinele fizice. Promoţiile se adresează şi clienţilor internaţionali, care vor putea cumpăra produse la reducere de pe QuickMobileShop.com. Comenzile vor fi preluate începând cu primele ore ale zilei de vineri, iar QuickMobile a pregătit stocuri în valoare de 5 milioane de euro şi va oferi reduceri de până la 80%.

Toate visele tale se indeplinesc la QuickMobile! Toate noutatile in materie de tech se afla doar aici: noul Google Pixel, huse cu folie de sticla incorporata, ultimele smartphone-uri lansate de Samsung si multe alte surprize te asteapta sa le descoperi:
La orice comanda care include un incarcator auto, incarcator de retea sau baterie externa oferim GRATUIT un cablu de date puternic si rapid GO Star.

Reduceri Yellow Store si Catalog de reduceri Black Friday Yellow Store  2016


Cele mai tari 3 oferte Yellow Store Black Friday.