Black Friday: Reduceri Black Friday Quick Mobile.ro

Black Friday: Reduceri Black Friday Quick Mobile.ro

Black Friday: Reduceri Black Friday QuickMobile
Click-ul pe poza va redirecteaza pe pagina site-ului QuickMobile

Dragi prieteni, pasionati ai tehnologiei, avem vesti bune de la echipa QuickMobile.ro,care ne anunta viitoarele reduceri ce le vor avea de Black Friday 2016, in Noiembrie. Black Friday QuickMobile incepe in 18 Noiembrie si tine pana in   . Incepe la ora 24 cred! Spuneam ca Quick Mobile de BF 2016 a pregatit stocuri uriașe pentru Black Friday pentru ca pasionatii industriei sa cumpere eficient.

În fiecare zi de acum si pana la Black Friday va vom prezenta cate unul sau mai multe produse care se vor afla in marea promotie de Black Friday QuickMobile:Mai jos iti enumeram cateva produse care vor fi la mega reducere, dar si reducerile pe categorii de produse:


QuickMobile va organiza campania de reduceri Black Friday 2016 în perioada 18-20 noiembrie, atât în magazinul online cât şi în magazinele fizice. Promoţiile se adresează şi clienţilor internaţionali, care vor putea cumpăra produse la reducere de pe QuickMobileShop.com. Comenzile vor fi preluate începând cu primele ore ale zilei de vineri, iar QuickMobile a pregătit stocuri în valoare de 5 milioane de euro şi va oferi reduceri de până la 80%.

Printre produsele care vor fi disponibile cu preţ redus se numără: Apple Watch, Transportorul Smart Balance Wheel, Samsung Galaxy S6 Edge, tableta Nokia N1, dar şi accesorii de lux, precum Moschino şi Gucci.
De asemenea, QuickMobile va oferi, cu ocazia Black Friday, o platformă specială de cumpărături printr-un singur click. Astfel, timpul de finalizare a comenzii se va reduce semnificativ, la sub 60 de secunde. Pentru mai multe detalii accesaţi www.quickmobile.ro/blackfriday.

Mai mult, QuickMobile va lansa, în perioada 18-20 noiembrie, o promoţie pentru clienţii care plătesc online, cu cardul. Aceştia vor avea prioritate la livrarea produselor, iar transportul va fi gratuit indiferent de valoarea comenzii.

Totodată, toţi cei care finalizează o comandă în magazinul online QuickMobile.ro în perioada Black Friday vor intra automat într-un concurs. Câştigătorul va fi extras prin tragere la sorţi, iar premiul oferit este un smartphone Apple iPhone 6S.

Atât pentru luna noiembrie, în care au loc promoţiile de Black Friday, dar şi pentru decembrie, când vor avea loc campaniile de Sărbători, QuickMobile a triplat capacitatea serverelor, pentru ca acestea să facă faţă fluxului mare de vizitatori de pe site. S-a realizat acest lucru deoarece, în timpul celor trei zile de reduceri din cadrul Black Friday, QuickMobile se aşteaptă ca numărul de vizitatori pe site să crească cu 400%.
În oferta de Black Friday a QuickMobile intră şi produsele premium, astfel cel mai scump produs pentru care se va aplica o reducere substanţială, drona DJI INSPIRE 1 PRO, costă în mod normal 24.999 de lei.

Iata lista cu cele mai bune Reduceri Black Friday QuickMobile.ro in 2015


Acesta lista cu oferte oficiale, furnizate de Quick Mobile se va update-a zilnic.


Chiar inainte de a incepe Black Friday pe QuickMobile, echipa QuickMobile ne prezinta cateva ofertede QucikEnd. Reduceri masive, chiar și înainte de Black Friday, găsești doar la QuickMobile. Produse reduse cu până la 70%, de la producători renumiți, precum Samsung, Sony, Apple, HTC, Fitbit, Withings și mulți alții: