Black Friday: Reduceri black friday CEL.ro. începe mai devreme in 11 Noiembrie şi livrează în 4-5 zile

Black Friday: reduceri black friday CEL.ro. începe mai devreme şi livrează în 4-5 zile


Cel.ro este unul din cele mai mari magazine online de produse IT din tara. Cel.ro a fost fondat in 2004, iar portofoliul sau include un numar de aproximativ 35 000 de produse grupate in categorii precum laptopuri si tablete, dispozitive mobile, televizoare, sisteme audio, foto si video, birotica.

Black Friday: reduceri black friday CEL.ro. începe mai devreme şi livrează în 4-5 zileIn anul 2011, Cel.ro inregistra o cifra de afaceri de 59 milioane de lei, prin cresterea comenzilor cu 65% si a cifrei de afaceri cu 60%. 2012 a adus pentru Cel achizitionarea DC-shop si a Depozitului de calculatoare pentru suma de 100 000 de euro.

Pentru o mai bună gestiune a evenimentului şi pentru a creşte numărul clienţilor satisfăcuţi care îşi achiziţionează produsele dorite la preţuri foarte bune, retailerul online are o veste surpriză: va debloca zeci de oferte începând cu vineri, 11 noiembrie.

Retailerul online declară că anul acesta ofertele vor fi mai multe, iar numărul clienţilor care vor prinde reducerile se aşteaptă să crească. Printre brandurile cele mai importante care fac parte din portofoliul evenimentului anul acesta se numără: Samsung, iPhone, LG, Xerox, Asus, Lenovo, Remington, Philips, Timberland, Fossil, etc.

Clienţii vor avea parte de un Black Friday (11 noiembrie 2016) cu sute de reduceri la:

•    telefoane → reduceri de până la 1,000 de lei
•    laptopuri → reduceri de până 40%
•    TV → reduceri de până la 3,700 lei
•    electrocasnice → reduceri de până la 60%
•    îngrijire personală → reduceri de până la 60%
•    videoproiectoare → reduceri de până la 50%
•    parfumuri & ceasuri → reduceri de până la 62%
•    imprimante → reduceri de până la 30%
•    componente & periferice → reduceri de până la 50%
•    casă şi decoraţiuni → reduceri de până la 50%

Black Friday: reduceri black friday CEL.ro. începe mai devreme şi livrează în 4-5 zile

   
CEL.ro a menţionat că a început organizarea şi a pus la punct toate detaliile legate de Black Friday 2016 mult mai devreme anul acesta pregătindu-se logistic mai bine, luând măsuri şi găsind soluţii pentru a fluidiza gestionarea, manevrarea şi livrarea în timp a tuturor comenzilor venite.

Toate acestea au ca scop evitarea întârzierii livrării comenzilor. Se estimează că livrarea se va face în minimum 4-5 zile.

Ca de obicei, CEL.ro își sfătuiește clienții să își creeze un cont pe site înainte de Black Friday 2016, pentru a confirma comenzile în cel mai scurt timp posibil. Desigur, ar trebui introdusă și o adresă de livrare. În mod interesant, Black Friday 2016 la CEL.ro va însemna și închiderea tuturor liniilor telefonice pentru o perioadă limitată de timp

Pentru mai multe informaţii şi pentru a fi la curent cu toate noutăţile şi ofertele CEL.ro de Black Friday accesaţi www.cel.ro. Cu o gamă largă de produse, CEL.ro a contribuit la consolidarea comerţului online românesc şi dispune de servicii integrate şi adaptate e-commerce-ului actual. CEL.ro a înregistrat în anul 2015 vânzări de 40 milioane EUR şi are peste 1.000.000 de comenzi

Black Friday 2016. Originile sărbătorii Vinerea Neagră


Sărbătoare cumpărăturilor Vinerea Neagră provine din Statele Unite și se organizează, în mod tradițional, în ultima vineri a lunii noiembrie. În România, cele mai multe magazine online vor organiza Black Friday 2016 pe data de 18 noiembrie.

Explicația pentru care Vinerea Neagră 2016 se organizează mai devreme este că ultima zi de vineri din luna noiembrie pică foarte aproape de Ziua Națională, iar în perioada respectivă sunt mulți care sunt liberi.

 Cele mai bune si atractive reduceri Cel le puteti vedea de Black Friday