Reduceri Libris 25 ani la carti online si in Librarie !

Reduceri Libris 25 ani la carti online si in Librarie !


Incepand cu anul 2009, Libris a intrat pe piata distributiei online de carte si muzica, odata cu infiintarea firmei Libris.ro, cand s-au pus bazele celui mai mare depozit de carti din Romania !

Libraria „Stefan Octavian Iosif”, a carei activitate se desfasoara sub marca LIBRIS, aniverseaza in 25 octombrie 25 de ani de existenta!

Cea mai cunoscută librărie din Brașov împlinește mâine 25 de ani


In anul 1991 societatea Libris a deschis portile Librariei St.O.Iosif de pe str. Muresenilor, oferind publicului interesat de carte si muzica cele mai noi aparitii de pe piata editoriala si muzicala, organizand totodata intalniri cu scriitori si artisti in cadrul unor evenimente ce urmau sa devina emblematice pentru aceasta librarie.Sustinerea proiectelor muzical-artistice, gazduirea lansarilor de carte, parteneriatele tot mai numeroase cu editurile din tara, precum si interesul publicului pentru manifestarile cultural-artistice organizate si sustinute de Libris, au dus la crearea celui mai frumos si de anvergura proiect cultural initiat si sustinut de firma Libris:”Targul International de Carte si Muzica”, a carei prima editie a avut loc la Brasov in anul 2003.Interesul crescut al publicului pentru editurile prezente la Targ, precum si intalnirile de suflet cu interpretii de toate genurile muzicale, au facut ca din anul 2011 Libris sa devina principalul organizator al „Festivalului de Carte si Muzica”, desfasurat in Piata Sfatului din Brasov.


In cei 7 ani de activitate, libraria virtuala Libris.ro a onorat cu succes peste 1.300.000 de comenzi si a impachetat pentru clienti nu mai putin de 5 milioane de carti! Timp de trei ani, firma brasoveana a fost singura din tara care a oferit tuturor clientilor sai transport gratuit prin curier, oriunde in Romania si indiferent de valoarea comenzii.

In prezent, aceasta facilitate continua pentru clientii din tara care plaseaza comenzi pe www.libris.ro de minim 30 de lei. Libris.ro este cea mai mare librarie online din Romania ce pune la dispozitia cititorilor o oferta de peste 130.000 de titluri de carte in limba romana si in engleza.

Iata ce reduceri la carti ofera Libris


Sursa