Instagram va primi în curând funcţii „Live”

Instagram va primi în curând funcţii „Live”


Instagram s-a remarcat prin simplitatea sa şi prin concentrarea pe conţinut foto, însă Facebook pare să aibă planuri măreţe pentru această reţea de socializare, compania pregătind lansarea capabilităţii de transmise video în direct.

După introducerea clipurilor video şi a poveştilor instante, compania pregăteşte lansarea capabilităţii de transmise video în direct, asemeni celor disponibile deja de mai multe luni în aplicaţia principală Facebook. Se pare că Instagram Live va fi disponibil foarte curând pentru toţi utilizatorii, fiind deja în teste în versiune beta, conform Go4it.

Publicaţia T Journal din Rusia a depistat prima dată butonul de transmisii live


Publicaţia T Journal din Rusia a depistat prima dată butonul de transmisii live în aplicaţia Instagram beta pentru Android. Această funcţie apare în partea de sus a ecranului, lângă noua funcţionalitate stories şi este marcată corespunzător cu textul "Live".

Odată apăsată, interfaţa Live apare pe tot ecranul, oferind acces la două funcţii importante: "schedule", care permite programarea unei transmisii live şi "Go Insta!", care porneşte transmisia. La momentul apariţiei acestui buton în aplicaţie, funcţionalitatea nu era activă.